за нас

Donghai Tongling Електрически уреди Ко ООД е професионален производител на електромагнитни релета. През годините, с добро качество и отлично обслужване, компанията спечели признанието на пазара и спечели доверието и подкрепата на нашите клиенти. Компанията се фокусира върху R & D, има своя собствена марка "Tongling", а основните й продукти са T73 реле, T78 реле, T90 реле и други серии. В същото време компанията обръща внимание на пазарните научни изследвания и иновации и може непрекъснато да разработва нови релейни модели според търсенето на пазара. Без значение какъв вид продуктови серии, високата ефективност на разходите, високото качество и ниската цена винаги са принципите, които компанията спазва. С течение на годините, акцентът върху качеството и настояването на цената са направили марката Tongling добра репутация както вътре, така и извън индустрията. Професионалното управление се придържа към иновациите. Фирмата винаги се придържа към високия стандарт на съвременните предприятия и стриктно стандартизира работата на фабриката. В момента фирмата разполага с производствена площ от повече от 7000 ㎡, с месечна продукция от 300000, и цялото оборудване е автоматизирано. По отношение на тийм билдинга, компанията високо цени хуманизирания метод на управление и успешно събира група от професионални служители в областта на нитрирането. Те имат десетилетия работа и задълбочени квалификации. Те споделят едни и същи ценности с компанията. Те са в състояние да интегрират личните си мечти в корпоративните си мечти, да създават печеливши резултати с компанията и да реализират собствените си ценности. Добрата репутация, в момента, компанията успешно премина iso9000 сертифициране, продукт CQC сертифициране, както и сертифициране на ес CE орган. Постигането на редица от отличия показва, че продуктите на компанията са достигнали стандартите за износ на ЕС и са надеждни. Не само, че, висококачествените и евтини продукти на компанията са били успешно продадени на Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong и други развити провинции в Китай, осигуряващи дългосрочни, стабилни и добри продукти и услуги за много клиенти в електрически, електронни, осветление, автомобили, играчка, комуникация и други индустрии, с съотношение на връщане на клиенти повече от 98%. В бъдеще, което ще бъде печелившо, компанията ще продължи да се придържа към концепцията за "осигуряване на качеството, искрена услуга", постоянно да въвежда нови технологии, да оптимизира и подобрява продуктите и услугите, и да работи заедно с повече клиенти у дома и в чужбина, за да създаде по-добро бъдеще.

Виж повече

новини

Общи начини за справяне с провала на 10a реле

Какви са решенията, когато релето 10a се проваля? Нека разберете по-долу. 1. по отношение на релето 10a на твърдия терминал, не е позволено да се огъва по време на инсталирането, за да се предотврати счупване на стъкления изолатор и причиняване на изтичане на въздух.


10a 24vdc реле принцип на работа

10a 24vdc реле принадлежи към класификация на реле продукти, и също така има определени изисквания за околната среда, в която се използва и работи. Така че популярните знания днес са за работния принцип на релето 10a 24vdc и съдържанието на референтната стойност в изчисляването на мощността. Приятели, които са заинтересовани, могат да се учат от действителната ситуация.


Предпазни мерки при повторно закупуване


Какви са най-често срещаните проблеми с 10a реле

10а реле е електрическо устройство за управление, което е електрически уред, който кара контролираното количество да се подложи на предварително определена стъпка промяна в електрическата изходна верига при промяна на входното количество (възбуждане количество) отговаря на определените изисквания.


T73 релейна схема на окабеляване

T73 релейна схема на окабеляване, 12v реле окабеляване, jqc-3ff-s-z окабеляване, 12v релейна схема, реле pcb отпечатък, как да използвате jqc-3ff-s-z


Защо има няколко 5v релета с задвижващо напрежение под 5v

Задвижващо напрежение 5v реле е рядко, защото колкото по-ниско е напрежението, толкова по-лошо е изпълнението на релето, особено по-бавната скорост на контакт и разделяне на контактите, което е най-критичното представяне на релето.


Предимства на евтини 12v реле

При избора на евтино 12v реле, трябва да се вземат предвид факторите като вида на захранващия източник, номиналното напрежение и номиналния ток на контактите, номиналното напрежение или номиналният ток на бобината, методът и броят на контактните комбинации, времето за прибиране и времето за освобождаване.


Предимства на 24vdc реле продукти

24vdc реле продукти приемат модулен дизайн, който може да сглоби броя на контактите, изисквани от клиента и формуляра за контакт (нормално отворен, нормално затворен и преобразуване), изисквани от клиента с най-малко части


Виж повече