VIJESTI

Zajedničke načine da se riječi sa neuspjeh 10a

Šta su rješenje kada je 10a relaja neuspjeh? Momo saći ispod. 1. Zbog 10 a relaje teškog terminala, ne dozvoljeno se otvoriti tokom instalacije kako bi spriječio izulator staklena da prekinuje i uzrokuje zračnog.


10a 24vdc radnog principa

10a 24vdc relay pripada klasifikaciju relaja proizvoda, i također ima određene zahtjeve za okruženje u kojem se koristi i radi. Da se popularna znanja danas je o radnoj principu 10a 24vdc relaja i sadržaj reference vrijednosti u računalo struje. Prijatelji koji su zainteresovani mogu nauvati iz stvarne situacije.


Onje su najčešće problemi sa 10a relaj

10a relay je električni kontroli uređaj, koji je električni prilagod koji uzrokuje kontrolirano količinu podignut predodnom promjenu koraka u električnom izlačenom krugom promjene količine ulazi (kohvalna ekscitacije) ispuni se određene zahtjeve.


T73 digramu za reje za relaj

T73 relay dijagramu, 12v relay reay, jqc-3ff-s-z žiring, 12v dijagramu relay, Rerelay pcb stopa, kako koristiti jqc-3ff-s-z


Zašto postoje nekoliko 5v relaja s a vožnjom voltaciji ispod 5V

Drive voltaj 5v relay je rijetko zato što je niže voltacija, najpovaje izvedba relaja, Posebno spori kontakt i brzina razdvajanja kontakta, koja je najkvitniji predstava relaja.


Korti jeft 12v relaj

Kada izabrate jeft 12v relay, trebate uglavnom razmotni faktore poput vrsta izvora struje, ocjeno voltacija i ocjeno struju kontakta, ocjene na voltancije ili ocjeno struju koula, metoda i broj kombinacija kontakta, vremena povlačenja i vrijeme oslobođenja.


Vorti 24vdc revay proizvoda

24vdc relay proizvodi usvoje modularni dizajn, koji može skupiti broj kontakta kojeg potrebne mušterija i forma kontakta (obično otvoren, obično zatvoren i konvertirana) zahtijeva je muštenika sa najmanje dijelovama


Ispeka relaja

Ispeka relaja, 12v 5 pin relay, 12v 4 pin relay, mini relay, 24v relay,relay 24v


pogledajte više proizvoda