OM OS

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd er en professionel producent af elektromagnetisk relæ. I årenes løb, med god kvalitet og fremragende service, har virksomheden vundet anerkendelse af markedet og vundet tillid og støtte fra vores kunder. Virksomheden fokuserer på R & U, har sit eget mærke "Tongling", og dens kerneprodukter er T73 relæ, T78 relæ, T90 relæ og andre serier. Samtidig er virksomheden opmærksom på markedsundersøgelser og innovation og kan løbende udvikle nye relæmodeller i henhold til markedets efterspørgsel. Ligegyldigt hvilken slags produktserie, høj omkostningseffektivitet, høj kvalitet og lav pris er altid de principper, som virksomheden overholder. I årenes løb har fokus på kvalitet og insisteren på prisen gjort Tongling brand et godt ry både i og uden for branchen. Professionel ledelse overholder innovation. Virksomheden altid overholder den høje standard af moderne virksomheder og strengt standardiserer driften af fabrikken. På nuværende tidspunkt har virksomheden et fabriksområde på mere end 7000 ㎡, med en månedlig produktion på 300000, og alt udstyr er automatiseret. Med hensyn til teambuilding sætter virksomheden stor pris på den humaniserede ledelsesmetode og samler med succes en gruppe professionelle R & U-medarbejdere. De har årtiers arbejdsbaggrund og dybtgående kvalifikationer. De deler de samme værdier med virksomheden. De er i stand til at integrere deres personlige drømme i deres corporate drømme, skabe win-win resultater med virksomheden, og realisere deres egne værdier. Godt ry, på nuværende tidspunkt har virksomheden med succes bestået ISO9000 certificering, produkt CQC certificering, samt EU CE myndighed certificering. Opnåelsen af en række hædersbevisninger viser, at virksomhedens produkter har nået EU's eksportstandarder og er troværdige. Ikke nok med det, virksomhedens høj kvalitet og billige produkter er blevet solgt med succes til Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong og andre udviklede provinser i Kina, der giver langsigtede, stabile og gode produkter og tjenester for mange kunder i den elektriske, elektroniske, belysning, bil, legetøj, kommunikation og andre industrier, med en tilbagevenden kundeforhold på mere end 98%. I en win-win fremtid, vil virksomheden fortsætte med at overholde begrebet "kvalitetssikring, oprigtig service", konstant indføre ny teknologi, optimere og forbedre produkter og tjenester, og arbejde sammen med flere kunder i ind-og udland for at skabe en bedre fremtid.

Se mere

NYHEDER

Almindelige måder at håndtere fejl i 10a relæ

Hvad er løsningerne, når 10a-relæet mislykkes? Lad os finde ud af det nedenfor. 1. Med hensyn til 10a relæ af den hårde terminal, den må ikke bøjes under installationen for at forhindre, at glasisolatoren bryder og forårsager luftläkage.

2021-08-11 Se mere

10a 24vdc

10a 24vdc relæ tilhører en klassificering af relæ produkter, og har også visse krav til det miljø, hvori det anvendes og drives. Så den populære viden i dag handler om arbejdsprincippet for 10a 24vdc relæ og indholdet af referenceværdi i strømberegning. Venner der er interesserede, kan lære af den faktiske situation.

2021-08-17 Se mere

Forholdsregler for køb af relæer


Hvad er de mest almindelige problemer med 10a relæ

10a relæ er en elektrisk betjeningsanordning, som er et elektrisk apparat, der får den kontrollerede mængde til at gennemgå en forudbestemt trinændring i det elektriske udgangskredsløb, ændring af inputmængden (ekscitationsmængde) opfylder de angivne krav.

2021-08-25 Se mere

T73 relæ ledninger diagram

T73 relæ ledningsdiagram, 12v relæ ledninger,jqc-3ff-s-z ledninger, 12v relæ diagram, Gør pcb fodaftryk,hvordan bruges jqc-3ff-s-z

2021-08-30 Se mere

Hvorfor er der få 5v relæer med en kørselsspænding under 5V

Drive spænding 5v relæ er sjældent fordi jo lavere spændingen, jo værre ydeevne af relæet, især den langsommere kontakt- og adskillelseshastighed af kontakterne, som er den mest kritiske ydeevne af relæet.

2021-09-07 Se mere

Fordele ved billig 12v relæ

Når du vælger den billige 12v relæ, bør du primært overveje faktorer såsom typen af strømkilde, kontakternes nominelle spænding og nominelle strøm, spolens nominelle spænding eller nominelle strøm, metode og antal kontaktkombinationer, Indtrækningstid og frigivelsestid.

2021-09-15 Se mere

Fordele ved 24vdc relæ produkter

24vdc relæ produkter vedtage et modulært design, som kan samle det antal kontakter, der kræves af kunden og kontaktformularen (normalt åben, normalt lukket og konvertering) kræves af kunden med de mindste dele

2021-09-21 Se mere

Se mere