OM OS

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd er en professionel producent af elektromagnetisk relæ. I årenes løb, med god kvalitet og fremragende service, har virksomheden vundet anerkendelse af markedet og vundet tillid og støtte fra vores kunder. Virksomheden fokuserer på R & U, har sit eget mærke "Tongling", og dens kerneprodukter er T73 relæ, T78 relæ, T90 relæ og andre serier. Samtidig er virksomheden opmærksom på markedsundersøgelser og innovation og kan løbende udvikle nye relæmodeller i henhold til markedets efterspørgsel. Ligegyldigt hvilken slags produktserie, høj omkostningseffektivitet, høj kvalitet og lav pris er altid de principper, som virksomheden overholder. I årenes løb har fokus på kvalitet og insisteren på prisen gjort Tongling brand et godt ry både i og uden for branchen. Professionel ledelse overholder innovation. Virksomheden altid overholder den høje standard af moderne virksomheder og strengt standardiserer driften af fabrikken. På nuværende tidspunkt har virksomheden et fabriksområde på mere end 7000 ㎡, med en månedlig produktion på 300000, og alt udstyr er automatiseret. Med hensyn til teambuilding sætter virksomheden stor pris på den humaniserede ledelsesmetode og samler med succes en gruppe professionelle R & U-medarbejdere. De har årtiers arbejdsbaggrund og dybtgående kvalifikationer. De deler de samme værdier med virksomheden. De er i stand til at integrere deres personlige drømme i deres corporate drømme, skabe win-win resultater med virksomheden, og realisere deres egne værdier. Godt ry, på nuværende tidspunkt har virksomheden med succes bestået ISO9000 certificering, produkt CQC certificering, samt EU CE myndighed certificering. Opnåelsen af en række hædersbevisninger viser, at virksomhedens produkter har nået EU's eksportstandarder og er troværdige. Ikke nok med det, virksomhedens høj kvalitet og billige produkter er blevet solgt med succes til Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong og andre udviklede provinser i Kina, der giver langsigtede, stabile og gode produkter og tjenester for mange kunder i den elektriske, elektroniske, belysning, bil, legetøj, kommunikation og andre industrier, med en tilbagevenden kundeforhold på mere end 98%. I en win-win fremtid, vil virksomheden fortsætte med at overholde begrebet "kvalitetssikring, oprigtig service", konstant indføre ny teknologi, optimere og forbedre produkter og tjenester, og arbejde sammen med flere kunder i ind-og udland for at skabe en bedre fremtid.

Se mere

NYHEDER

På relækontakt:


Forholdsregler for køb af relæer


Fem fælles problemer med 12vdc relæ og deres løsninger


Forståelse 24V Relay og dets applikationer i den elektroniske komponentindustrin

2023-09-15 Se mere

Hvordan 24V Relæer forbedrer ydeevnen af elektroniske enheder

Opdag fordelene ved at bruge 24V relæer til at forbedre funktionaliteten og effektiviteten af dine elektroniske enheder.

2023-09-13 Se mere

Forståelse af funktion og applikationer af 24V relæer i den elektroniske komponentindustrin

Opdag vigtigheden og praktiske anvendelser af 24V relæer inden for elektroniske komponenter. Undersøg, hvordan disse relæer fungerer og deres betydning i forskellige elektriske systemer og enheder.

2023-09-11 Se mere

Fordelene ved at bruge en 24V relæ i elektroniske komponenter

Oplev de mange fordele ved at indarbejde et 24V relæ i elektroniske komponenter, og hvordan det kan forbedre deres ydeevne og effektivitet. Udforsk fordelene ved at bruge denne type relæ og und.

2023-09-09 Se mere

Den væsentlige vejledning til 12v Relays i den elektroniske komponentindustrin

Oplev den afgørende rolle 12v relæer i en verden af elektroniske komponenter og hvordan de fungerer i forskellige applikationer. Få værdifulde indsigter i de forskellige typer af relæer og deres fordele

2023-09-07 Se mere

Se mere