Πληροφορίες για τη

Donghai Tongling Ηλεκτρικές Συσκευές Co, Ltd είναι επαγγελματίας κατασκευαστής της ηλεκτρομαγνητικής ρελέ. Με τα χρόνια, με καλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, η εταιρεία έχει κερδίσει την αναγνώριση της αγοράς και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών μας. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην Ε & Α, έχει το δικό της εμπορικό σήμα "Tongling", και τα βασικά προϊόντα της είναι T73 ρελέ, T78 ρελέ, T90 ρελέ και άλλες σειρές. Ταυτόχρονα, η εταιρεία δίνει προσοχή στην έρευνα αγοράς και την καινοτομία, και μπορεί να αναπτύσσει συνεχώς νέα μοντέλα ρελέ ανάλογα με τη ζήτηση της αγοράς. Ανεξάρτητα από το είδος της σειράς προϊόντων, η υψηλή απόδοση κόστους, η υψηλή ποιότητα και η χαμηλή τιμή είναι πάντα οι αρχές που η επιχείρηση τηρεί. Κατά τη διάρκεια των ετών, η εστίαση στην ποιότητα και η επιμονή στην τιμή έχουν κάνει το εμπορικό σήμα Tongling μια καλή φήμη και μέσα και έξω από τη βιομηχανία. Η επαγγελματική διαχείριση εμμένει στην καινοτομία. Η εταιρεία τηρεί πάντα το υψηλό επίπεδο των σύγχρονων επιχειρήσεων και τυποποιεί αυστηρά τη λειτουργία του εργοστασίου. Επί του παρόντος, η εταιρεία έχει μια περιοχή εργοστάσιο πάνω από 7000 ㎡, με μηνιαία παραγωγή 300000, και όλος ο εξοπλισμός είναι αυτοματοποιημένα. Όσον αφορά την οικοδόμηση της ομάδας, η εταιρεία εκτιμά ιδιαίτερα την εξανθρωπισμένη μέθοδο διαχείρισης και συγκεντρώνει με επιτυχία μια ομάδα επαγγελματιών Ε & Α προσωπικό. Έχουν δεκαετίες εργασιακής εμπειρίας και βαθιά προσόντα. Μοιράζονται τις ίδιες αξίες με την εταιρεία. Είναι σε θέση να ενσωματώσουν τα προσωπικά τους όνειρα στα εταιρικά τους όνειρα, να δημιουργήσουν win-win αποτελέσματα με την εταιρεία και να πραγματοποιήσουν τις δικές τους αξίες. Καλή φήμη, επί του παρόντος, η εταιρεία έχει περάσει με επιτυχία πιστοποίηση ISO9000, πιστοποίηση προϊόντος CQC, καθώς και την πιστοποίηση της αρχής CE της ΕΕ. Η επίτευξη μιας σειράς τιμών δείχνει ότι τα προϊόντα της εταιρείας έχουν φτάσει στα πρότυπα εξαγωγών της ΕΕ και είναι αξιόπιστα. Όχι μόνο αυτό, τα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους προϊόντα της επιχείρησης έχουν πωληθεί επιτυχώς σε Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong και άλλες αναπτυγμένες επαρχίες στην Κίνα, που παρέχουν τα μακροπρόθεσμα, σταθερά και καλά προϊόντα και τις υπηρεσίες για πολλούς πελάτες στον ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, φωτισμό, αυτοκίνητο, παιχνιδιών, επικοινωνία και άλλες βιομηχανίες, με μια αναλογία πελατών επιστροφής περισσότερο από 98%. Σε ένα win-win μέλλον, η εταιρεία θα συνεχίσει να τηρεί την έννοια της "διασφάλισης ποιότητας, ειλικρινής εξυπηρέτηση", συνεχώς εισάγουν νέα τεχνολογία, τη βελτιστοποίηση και τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών, και να συνεργαστεί με περισσότερους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Κοινοί τρόποι για την αντιμετώπιση της αποτυχίας του 10a

Ποιες είναι οι λύσεις όταν το ρελέ 10a αποτυγχάνει; Ας το μάθουμε κάτω. 1. Όσον αφορά το ρελέ 10a του σκληρού τερματικού, Δεν επιτρέπεται να κάμπτεται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, ώστε να αποτρέπεται η θραύση του μονωτικού γυαλιού και να προκαλέσει διαρροή αέρα.


10a 24vdc αρχή εργασίας

10a 24vdc ρελέ ανήκει στην ταξινόμηση των προϊόντων ρελέ, και έχει επίσης ορισμένες απαιτήσεις για το περιβάλλον στο οποίο χρησιμοποιείται και λειτουργεί. Έτσι η δημοφιλής γνώση σήμερα αφορά την αρχή εργασίας του 10a 24vdc ρελέ και το περιεχόμενο της τιμής αναφοράς στον υπολογισμό της ισχύος. Οι φίλοι που ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν από την πραγματική κατάσταση.


Προφυλάξεις για την αγορά ρελέ


Ποια είναι τα πιο κοινά προβλήματα με 10a ree

10a ρελέ είναι ηλεκτρική συσκευή ελέγχου, η οποία είναι ηλεκτρική συσκευή που προκαλεί την ελεγχόμενη ποσότητα να υποβληθεί σε προκαθορισμένη αλλαγή βαθμού στο ηλεκτρικό κύκλωμα εξόδου όταν: Μεταβολή της ποσότητας εισόδου (ποσότητα διέγερσης) πληροί τις προβλεπόμενες απαιτήσεις.


T73 διάγραμμα καλωδίωσης

Διάγραμμα καλωδίωσης T73, 12v καλωδίων ρελέ,jqc-3ff-s-z καλωδίωση, 12v διάγραμμα ρελέ, Ανακαλύψτε το αποτύπωμα pcb,πώς να χρησιμοποιήσετε το jqc-3ff-s-z


Γιατί υπάρχουν λίγα 5v ρελέ με τάση οδήγησης κάτω από 5V

Τάση κίνησης 5v ρελέ είναι σπάνια επειδή όσο χαμηλότερη η τάση, τόσο χειρότερη η απόδοση του ρελέ, ιδιαίτερα η ταχύτητα επαφής και διαχωρισμού των επαφών, η οποία είναι η πιο κρίσιμη απόδοση του ρελέ.


Πλεονεκτήματα του Cheap 12v ρελέ

Κατά την επιλογή του Cheap 12v ρελέ, θα πρέπει κυρίως να εξετάσετε τους παράγοντες όπως ο τύπος της πηγής ενέργειας, την ονομαστική τάση και το ονομαστικό ρεύμα των επαφών, την ονομαστική τάση ή το ονομαστικό ρεύμα του πηνίου, τη μέθοδο και τον αριθμό των συνδυασμών επαφής, ο χρόνος έλξης και ο χρόνος απελευθέρωσης.


Πλεονεκτήματα των προϊόντων ρελέ 24vdc

24vdc προϊόντα ρελέ υιοθετούν ένα αρθρωτό σχέδιο, η οποία μπορεί να συναρμολογήσει τον αριθμό των επαφών που απαιτείται από τον πελάτη και τη φόρμα επαφής (συνήθως ανοικτή, κανονικά κλειστή και μετατροπή) απαιτείται από τον πελάτη με τα ελάχιστα μέρη


Δείτε περισσότερα