TIETOJA

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd on ammattimainen valmistaja sähkömagneettinen rele. Vuosien varrella, hyvällä laadulla ja erinomaisella palvelulla, yhtiö on voittanut markkinoiden tunnustamisen ja saanut asiakkaidemme luottamuksen ja tuen. Yritys keskittyy T & K:hen, sillä on oma tuotemerkki "Tongling", ja sen ydintuotteita ovat T73-rele, T78-rele, T90-rele ja muut sarjat. Samalla yhtiö kiinnittää huomiota markkinatutkimukseen ja innovaatioihin ja voi jatkuvasti kehittää uusia välitysmalleja markkinakysynnän mukaan. Riippumatta siitä, millaisia tuotesarjoja, korkea kustannuskehitys, korkea laatu ja alhainen hinta ovat aina periaatteita, joita yritys noudattaa. Vuosien varrella keskittyminen laatuun ja hintavaatimukseen ovat tehneet Tongling-brändistä hyvän maineen sekä toimialalla että sen ulkopuolella. Ammatillinen johtaminen noudattaa innovaatioita. Yritys noudattaa aina nykyaikaisten yritysten korkeaa tasoa ja standardoi tiukasti tehtaan toimintaa. Tällä hetkellä yhtiön tehdasalue on yli 7000 ㎡, kuukausituotos 300000, ja kaikki laitteet ovat automatisoituja. Tiiminrakennuksen osalta yhtiö arvostaa inhimillistä johtamistapaa ja kokoaa onnistuneesti ryhmän ammattitaitoista T & K-henkilöstöä. Heillä on vuosikymmenten työtausta ja syvällinen pätevyys. Heillä on samat arvot yrityksen kanssa. He pystyvät integroimaan henkilökohtaiset unelmansa yrityshaaveisiinsa, luomaan win-win-tuloksia yrityksen kanssa ja toteuttamaan omat arvonsa. Hyvä maine on tällä hetkellä, että yritys on läpäissyt onnistuneesti ISO9000-sertifioinnin, tuotteen CQC-sertifioinnin sekä EU:n CE-viranomaisen sertifioinnin. Useiden kunnianosoitusten saavuttaminen osoittaa, että yrityksen tuotteet ovat saavuttaneet EU:n vientistandardit ja ovat luotettavia. Tämän lisäksi yhtiön korkealaatuisia ja edullisia tuotteita on myyty menestyksekkäästi Jiangsulle, Zhejiangille, Shandongille, Guangdongille ja muille Kiinan kehittyneille maakunnille, jotka tarjoavat pitkäaikaisia, vakaita ja hyviä tuotteita ja palveluita monille asiakkaille sähkö-, elektroniikka-, valaistus-, auto-, lelu-, viestintä- ja muilla teollisuudenaloilla, joiden palautusasiakassuhde on yli 98%. Win-win-tulevaisuudessa yhtiö jatkaa "laadunvarmistuksen, vilpittömän palvelun" käsitteen noudattamista, ottaa jatkuvasti käyttöön uutta teknologiaa, optimoi ja parantaa tuotteita ja palveluita sekä tekee yhteistyötä useampien asiakkaiden kanssa kotimaassa ja ulkomailla paremman tulevaisuuden luomiseksi.

Katso lisää

UUTISET

Yleisiä tapoja käsitellä epäonnistuminen 10a relee

Mitkä ovat ratkaisut, kun 10a rele epäonnistuu? Ottakaamme selvää alhaalla. 1. Kovan terminaalin 10a rele, sitä ei saa olla taivutettu asennuksen aikana, jotta lasieristimet eivät rikkoisi tai aiheuttaisi ilmavuotoa.

2021-08-11 Katso lisää

10a 24vdc releen työperiaate

10a 24vdc rele kuuluu releen luokitukseen, ja sillä on myös tiettyjä vaatimuksia ympäristölle, jossa sitä käytetään ja käytetään. Joten suosittu tieto tänään on kyse työperiaatteesta 10a 24vdc rele ja sisällön viitearvon laskenta. Ystävät, jotka ovat kiinnostuneita, voivat oppia varsinaisesta tilanteesta.

2021-08-17 Katso lisää

Releen ostoa koskevat varotoimet


Mitkä ovat yleisimpiä 10a-rele ongelmia

10a rele on sähköinen ohjauslaite, joka on sähkölaite, joka aiheuttaa valvotulle määrälle ennalta määrätyn askelmuutoksen sähkölähtöpiirissä, kun: Syöttömäärän muutos (kiihtyvyysmäärä) täyttää määritellyt vaatimukset.

2021-08-25 Katso lisää

T73 relee kaavio

T73 releen kaavio, 12v releen johdot, Jqc-3ff-s-z johdot, 12v releen kaavio, Käyttää pcb-jalanjälki, miten käyttää jqc-3ff-s-z

2021-08-30 Katso lisää

Miksi on olemassa muutamia 5v releitä ajojännite alle 5V

Vetäjännite 5v rele on harvoin koska mitä alhaisempi jännite, sitä huonompi suorituskyky releen, erityisesti hitaampi kosketus- ja erotusnopeus kontaktien, joka on kriittisin suorituskyky releen.

2021-09-07 Katso lisää

Edut halpa 12v relee

Kun valitset Cheap 12v releen, sinun pitäisi harkita pääasiassa tekijöitä, kuten tyyppi virtalähde, kontaktien nimellisjännite ja nimellisvirta, kelan nimellisjännite tai nimellisvirta, kosketusyhdistelmien menetelmä ja lukumäärä, sisäänvetoaika ja vapautumisaika.

2021-09-15 Katso lisää

24vdc reley tuotteiden edut

24vdc reley tuotteet hyväksyä modulaarinen suunnittelu, joka voi koota asiakkaan ja yhteystiedot (tavallisesti avoimen, normaalisti suljettuna ja muuntamisen) edellyttää asiakas, jolla on vähiten osia

2021-09-21 Katso lisää

Katso lisää