O NAMA

Donghai Tongling Electric Appliances Co., Ltd. je profesionalni proizvođač elektromagnetskog releja. Tijekom godina, uz dobru kvalitetu i izvrsnu uslugu, tvrtka je osvojila prepoznatljivost tržišta i stekla povjerenje i podršku naših kupaca. Tvrtka se fokusira na istraživanje i razvoj, ima vlastiti brand "Tongling", a osnovni proizvodi su joj T73 relej, T78 relej, T90 relej i druge serije. Istovremeno, tvrtka obraća pozornost na istraživanje tržišta i inovacije, te može kontinuirano razvijati nove relejne modele prema potražnji na tržištu. Bez obzira na vrstu serije proizvoda, visoke troškovne performanse, visoku kvalitetu i nisku cijenu uvijek su načela kojih se tvrtka pridržava. Tijekom godina, fokus na kvalitetu i inzistiranje na cijeni učinili su brend Tongling dobrom reputacijom unutar i izvan industrije. Profesionalno upravljanje pridržava se inovacija. Tvrtka se uvijek pridržava visokog standarda modernih poduzeća i strogo standardizira rad tvornice. Trenutno tvrtka ima tvorničku površinu veću od 7000 ㎡, s mjesečnom proizvodnjom od 300000, a sva oprema je automatizirana. U smislu team buildinga, tvrtka visoko cijeni humaniziranu metodu upravljanja i uspješno okuplja grupu profesionalnih R & D kadrova. Imaju desetljeća radnog iskustva i duboke kvalifikacije. Dijele iste vrijednosti s tvrtkom. Oni su u stanju integrirati svoje osobne snove u svoje korporativne snove, stvoriti win-win rezultate s tvrtkom i ostvariti vlastite vrijednosti. Dobra reputacija, trenutno, tvrtka je uspješno prošla ISO9000 certifikat, CQC certifikat proizvoda, kao i certifikat izvršnog tijela EU. Postizanje niza počasti pokazuje da su proizvodi tvrtke dostigli izvozne standarde EU-a i da su pouzdani. I ne samo to, visokokvalitetni i jeftini proizvodi tvrtke uspješno su prodani Jiangsuu, Zhejiangu, Shandongu, Guangdongu i drugim razvijenim pokrajinama u Kini, pružajući dugoročne, stabilne i dobre proizvode i usluge za mnoge kupce u električnoj, elektroničkoj, rasvjeti, automobilu, igrački, komunikaciji i drugim industrijama, s povratnim omjerom kupaca od više od 98%. U win-win budućnosti tvrtka će se i dalje pridržavati koncepta "osiguranja kvalitete, iskrene usluge", stalno uvoditi novu tehnologiju, optimizirati i poboljšavati proizvode i usluge te raditi zajedno s više kupaca u zemlji i inozemstvu na stvaranju bolje budućnosti.

vidi više

VIJESTI

Uobičajeni načini za nositi s neuspjehom 10a releja

Koja su rješenja kada 10a relej propadne? Saznajmo ispod. 1. U vezi 10a releja tvrdog terminala, nije dozvoljeno savijeti tijekom instalacije kako bi se spriječilo razbijanje staklenog izolatora i uzrokovalo curenje zraka.

2021-08-11 vidi više

10a 24vdc načelo

10a 24vdc relej pripada klasifikaciji releja proizvoda, Također ima određene zahtjeve za okoliš u kojem se koristi i upravlja. Dakle, popularno znanje danas je o radnom principu 10a 24vdc releja i sadržaju referentne vrijednosti u izračunu energije. Prijatelji koji su zainteresirani mogu naučiti iz stvarne situacije.

2021-08-17 vidi više

Mjere opreza za kupnju releja


Koji su najčešći problemi s 10a relej

10a relej je električni uređaj za upravljanje, koji je električni uređaj koji uzrokuje da kontrolirana količina prouzroči unaprijed određenu promjenu koraka u električnom izlaznom krugu kada: Promjena ulazne količine (koli zadovoljava određene zahtjeve.

2021-08-25 vidi više

Dijagram žice T73 releja

Dijagram T73 releja žica, 12v releja žice,jqc-3ff-s-z žice, 12v releja dijagram, Otisak pcb,kako koristiti jqc-3ff-s-z

2021-08-30 vidi više

Zašto postoji nekoliko 5V releja s vožnjom napona ispod 5V

Pogonski napon 5V relej je rijetko zato što je niži napon, to je gori učinak releja, Posebno sporiji kontakt i brzina razdvajanja kontakta, što je najkritičnija performansa releja.

2021-09-07 vidi više

Prednosti Jeftini 12v relej

Prilikom odabira Jeftini 12v relej, trebate uglavnom uzeti u obzir čimbenike poput vrste izvora energije, nazivni napon i nazivni struja kontakta, nazivni napon ili nazivni struj zavojnice, metoda i broj kombinacija kontakta, Vrijeme povlačenja i vrijeme otpuštanja.

2021-09-15 vidi više

Prednosti 24vdc relejskih proizvoda

24vdc relejski proizvodi usvojiti modularni dizajn, koji može sastaviti broj kontakta koji je potreban korisnik i obrazac za kontakt (obično otvoren, normalno zatvoren i konverzija) zahtijeva kupca s najmanjim dijelovima

2021-09-21 vidi više

vidi više