RóLUNK

Donghai Tongling Elektromos készülékek Co., Ltd. egy professzionális gyártója elektromágneses relé. Az évek során, jó minőségben és kiváló szolgáltatással, a vállalat elnyerte a piac elismerését, és elnyerte ügyfeleink bizalmát és támogatását. A cég a K + F-re összpontosít, saját márkával rendelkezik "Tongling", és fő termékei a T73 relé, a T78 relé, a T90 relé és más sorozatok. Ugyanakkor a vállalat figyelmet fordít a piackutatásra és az innovációra, és a piaci keresletnek megfelelően folyamatosan fejleszthet új relémodelleket. Nem számít, milyen terméksorozat, a magas költségű teljesítmény, a magas minőség és az alacsony ár mindig az elveket, hogy a vállalat betartja. Az évek során, a hangsúly a minőség és a ragaszkodás az ár tette a Tongling márka jó hírnevét belül és kívül az ipar. A szakmai vezetés betartja az innovációt. A vállalat mindig betartja a modern vállalkozások magas színvonalát, és szigorúan szabványosítja a gyár működését. Jelenleg a vállalat több mint 7000 (7000) gyári területtel rendelkezik, havi teljesítménye 300000, és az összes berendezés automatizált. Ami a csapatépítést illeti, a vállalat nagyra értékeli a humanizált irányítási módszert, és sikeresen összegyűjti a professzionális K + F személyzet egy csoportját. Több évtizedes munkatapasztalatuk és alapos képzettségük van. Ugyanazok az értékek a vállalattal. Képesek integrálni személyes álmaikat a vállalati álmok, hozzon létre win-win eredményeket a cég, és megvalósítani a saját értékeit. Jó hírnév, jelenleg, a cég sikeresen telt el ISO9000 tanúsítás, termék CQC tanúsítás, valamint az EU CE hatóság tanúsítás. Egy sor kitüntetés elérése azt mutatja, hogy a vállalat termékei elérték az EU exportszabványait, és megbízhatóak. Nem csak, hogy a vállalat kiváló minőségű és alacsony költségű termékek sikeresen eladták Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong és más fejlett tartományok Kínában, amely hosszú távú, stabil és jó termékek és szolgáltatások sok ügyfél számára az elektromos, elektronikus, világítás, autó, toy, a kommunikáció és más iparágak, a visszatérő ügyfél arány több mint 98%. Egy win-win jövőben, a cég továbbra is betartja a "minőségbiztosítás, őszinte szolgáltatás", folyamatosan be vezeti az új technológia, optimalizálja és javítja a termékeket és szolgáltatásokat, és működjenek együtt több ügyfél bel-és külföldön, hogy hozzon létre egy jobb jövőt.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Relé kapcsolat


A relévásárlásra vonatkozó óvintézkedések


A 12vdc relé és megoldásaik öt gyakori problémája


24v relé és alkalmazásainak megértése az elektronikus alkatrész-iparban

Ez a cikk a 24v relé fogalmát és annak jelentőségét vizsgálja az elektronikus alkatrészek területén, különösen a relék területén. Betekintést az alkalmazások és a funkcionalitás

2023-09-15 mutass többet

Hogyan javítják a 24v relék az elektronikus eszközök teljesítményét

Fedezze fel a 24v relék használatának előnyeit, hogy növelje az elektronikus eszközök funkcionalitását és hatékonyságát.

2023-09-13 mutass többet

24v relék funkciójának és alkalmazásainak megértése az elektronikus alkatrész-iparban

Fedezze fel a 24v relék fontosságát és gyakorlati alkalmazását az elektronikus alkatrészek területén. Fedezze fel, hogyan működnek ezek a relék, és azok jelentősége a különböző elektromos rendszerek és eszközök.

2023-09-11 mutass többet

Az előnyök a 24v relé elektronikus alkatrészek

2023-09-09 mutass többet

Az alapvető útmutató a 12v relék az elektronikus alkatrész-ipar

Fedezze fel a 12v relék döntő szerepét az elektronikus alkatrészek világában, és hogyan működnek különböző alkalmazásokban. Értékes betekintést szerezni a különböző típusú relék és azok előnyére

2023-09-07 mutass többet

mutass többet