RóLUNK

Donghai Tongling Elektromos készülékek Co., Ltd. egy professzionális gyártója elektromágneses relé. Az évek során, jó minőségben és kiváló szolgáltatással, a vállalat elnyerte a piac elismerését, és elnyerte ügyfeleink bizalmát és támogatását. A cég a K + F-re összpontosít, saját márkával rendelkezik "Tongling", és fő termékei a T73 relé, a T78 relé, a T90 relé és más sorozatok. Ugyanakkor a vállalat figyelmet fordít a piackutatásra és az innovációra, és a piaci keresletnek megfelelően folyamatosan fejleszthet új relémodelleket. Nem számít, milyen terméksorozat, a magas költségű teljesítmény, a magas minőség és az alacsony ár mindig az elveket, hogy a vállalat betartja. Az évek során, a hangsúly a minőség és a ragaszkodás az ár tette a Tongling márka jó hírnevét belül és kívül az ipar. A szakmai vezetés betartja az innovációt. A vállalat mindig betartja a modern vállalkozások magas színvonalát, és szigorúan szabványosítja a gyár működését. Jelenleg a vállalat több mint 7000 (7000) gyári területtel rendelkezik, havi teljesítménye 300000, és az összes berendezés automatizált. Ami a csapatépítést illeti, a vállalat nagyra értékeli a humanizált irányítási módszert, és sikeresen összegyűjti a professzionális K + F személyzet egy csoportját. Több évtizedes munkatapasztalatuk és alapos képzettségük van. Ugyanazok az értékek a vállalattal. Képesek integrálni személyes álmaikat a vállalati álmok, hozzon létre win-win eredményeket a cég, és megvalósítani a saját értékeit. Jó hírnév, jelenleg, a cég sikeresen telt el ISO9000 tanúsítás, termék CQC tanúsítás, valamint az EU CE hatóság tanúsítás. Egy sor kitüntetés elérése azt mutatja, hogy a vállalat termékei elérték az EU exportszabványait, és megbízhatóak. Nem csak, hogy a vállalat kiváló minőségű és alacsony költségű termékek sikeresen eladták Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong és más fejlett tartományok Kínában, amely hosszú távú, stabil és jó termékek és szolgáltatások sok ügyfél számára az elektromos, elektronikus, világítás, autó, toy, a kommunikáció és más iparágak, a visszatérő ügyfél arány több mint 98%. Egy win-win jövőben, a cég továbbra is betartja a "minőségbiztosítás, őszinte szolgáltatás", folyamatosan be vezeti az új technológia, optimalizálja és javítja a termékeket és szolgáltatásokat, és működjenek együtt több ügyfél bel-és külföldön, hogy hozzon létre egy jobb jövőt.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Gyakori módja annak, hogy kezelje a meghibásodás 10a relé

Mik a megoldások, ha a 10a relé nem sikerül? Nézzük meg az alábbiakban. 1. ami a kemény terminál 10a reléjét illeti, a telepítés során nem lehet hajlítani, hogy megakadályozzák az üvegszigetelő megtörését és légszivárgást okozzon.

2021-08-11 mutass többet

10a 24vdc relé működési elv

A 10a 24vdc relé a relé termékek osztályozásához tartozik, és bizonyos követelményekkel rendelkezik a környezettel kapcsolatban is, amelyben használják és működtetik. Tehát a mai népszerű ismeretek a 10a 24vdc relé működési elvéről és a teljesítményszámítás referenciaértékének tartalmáról szólnak. Az érdeklődő barátok tanulhatnak a tényleges helyzetből.

2021-08-17 mutass többet

A relévásárlásra vonatkozó óvintézkedések


Melyek a leggyakoribb problémák a 10a relé

10a relé egy elektromos vezérlő eszköz, amely egy elektromos készülék, amely okozza a szabályozott mennyiség, hogy egy előre meghatározott lépés változás az elektromos kimeneti áramkör, amikor a változás a bemeneti mennyiség (gerjesztés mennyiség) megfelel a megadott követelményeknek.

2021-08-25 mutass többet

T73 relé vezeték diagram

T73 relé vezetékek diagram,12v relé vezetékek, jqc-3ff-s-z vezetékek, 12v relé diagram, relé pcb lábnyom, hogyan kell használni jqc-3ff-s-z

2021-08-30 mutass többet

Miért van néhány 5v relé, 5v alatti vezetési feszültséggel

Meghajtó feszültség 5v relé ritkán, mert minél alacsonyabb a feszültség, annál rosszabb a teljesítmény a relé, különösen a lassabb az érintkezési és szétválasztási sebesség az érintkezők, ami a legkritikusabb teljesítménye a váltónak.

2021-09-07 mutass többet

Előnyei az olcsó 12v relé

Az olcsó 12v relé kiválasztásakor elsősorban olyan tényezőket kell figyelembe vennie, mint az áramforrás típusa, a névleges feszültség és a névleges áram az érintkezőknek, a tekercs névleges feszültsége vagy névleges áram, az érintkezési kombinációk módszere és száma, a kihúzóidő és a felszabadítási idő.

2021-09-15 mutass többet

24vdc relé termékek előnyei

A 24vdc relé termékek moduláris kialakítást fogadnak el, amely a vevő által megkövetelt kapcsolatok számát és a vevő által megkövetelt (normálisan nyitott, normálisan zárt és átalakított) kapcsolatfelvételi űrlapot a legkisebb alkatrészekkel szerelheti össze.

2021-09-21 mutass többet

mutass többet