за нас

Донгхај Тонглинг Електрични Апарати копродукции, Ltd е професионален производител на електромагнетно реле. Со текот на годините, со добар квалитет и одлична услуга, компанијата го доби признанието на пазарот и ја доби довербата и поддршката на нашите клиенти. Компанијата се фокусира на R & amp; Д, има своја марка „Тонглинг“, а основни производи се релето Т73, релето Т78, релето Т90 и други серии. Во исто време, компанијата обрнува внимание на истражување на пазарот и иновации и може континуирано да развива нови релејни модели според побарувачката на пазарот. Без оглед каква серија производи, високите перформанси на трошоците, високиот квалитет и ниската цена се секогаш принципите на кои компанијата се придржува. Со текот на годините, фокусот на квалитетот и инсистирањето на цената го направија брендот Тонглинг добра репутација и во и надвор од индустријата. Професионалното управување се придржува до иновациите. Компанијата секогаш се придржува до високиот стандард на современи претпријатија и строго го стандардизира работењето на фабриката. Во моментов, компанијата има фабричка површина од повеќе од 7000, со месечно производство од 300000, а целата опрема е автоматизирана. Во однос на градење тим, компанијата високо го цени хуманизираниот метод на управување и успешно собира група професионални R & amp; Д персонал. Тие имаат децении работно потекло и длабоки квалификации. Тие ги делат истите вредности со компанијата. Тие се во состојба да ги интегрираат своите лични соништа во нивните корпоративни соништа, да создадат добитни резултати со компанијата и да ги реализираат сопствените вредности. Добра репутација, во моментов, компанијата успешно го помина сертифицирањето ISO9000, производот CQC, како и сертификацијата за орган на ЕУ CE. Постигнувањето на низа почести покажува дека производите на компанијата ги достигнале извозните стандарди на ЕУ и се сигурни. И не само тоа, висококвалитетните и ефтините производи на компанијата се успешно продадени во ianиангсу, hejеџијанг, Шандонг, Гуангдонг и други развиени провинции во Кина, обезбедувајќи долгорочни, стабилни и добри производи и услуги за многу клиенти во електричните , електронска, осветлување, автомобили, играчки, комуникации и други индустрии, со сооднос на поврат на клиентот повеќе од 98%. Во победничка иднина, компанијата ќе продолжи да се придржува кон концептот на „осигурување на квалитет, искрена услуга“, постојано воведува нова технологија, оптимизира и подобрува производи и услуги и работи заедно со повеќе клиенти дома и во странство за да создаде подобра иднина.

Гледај Повеќе

Вести

Вообичаени начини да се справиме со неуспехот на релај 10a.

Кои се решенијата кога релативата 10а не успеа? Да дознаеме подолу. Во врска со 10-та релај од тврдниот терминал, Не е дозволено да се свитка за време на инсталацијата за да го спречи стаклото изолаторот да се скрши и да предизвика истекување на воздух.


10a 24vdc работни принципи

10a 24vdc релај припаѓа на класификација на производите на релај, Исто така, има одредени барања за животната средина во која се користи и оперира. Значи, популарното знаење денес е во врска со работниот принцип на релај 10a 24vdc и содржината на референцијата во пресметката на енергија. Пријателите што се заинтересирани можат да научат од ситуацијата.


Мерки на претпазливост за набавка на реле


Кои се најчестите проблеми со редот 10а

10a релај е електрична контрола направа. кој е електрична апарат која предизвикува контролираната количина да претрпи предодредена промена на чекор во електричната плоча кога е промена во влезна количина ги исполнува зададените барања.


T73 дијаграм за прислушување на релај

Дијаграм за прислушкување на T73 релај, 12v враќање, jqc-3ff-s-z, 12v дијаграм на релај, pcb отпечаток, како да се користи jqc-3ff-s-z


Зошто има неколку 5v релаји со возење волја под 5V

Драјв налог 5v релај е ретко бидејќи колку пониската напредок, толку полоша е настапот на релајот, особено толку побавно контакт и брзината на одвојувањето на контактите, која е најкритична перформанса на релајот.


Предноста на ефтин 12v релај

Кога ќе го избереш евтинот 12v релај, треба главно да размислите за фактори како типот на извор на струја, Рангираната налог и рангирана струја на контактите, рангираната напредок или рангирана струја на натпреварот, методот и бројот на комбинациите на контакт, Времето за влечење и времето за ослободување.


Предноста на производите на релај 24vdc

24vdc релај производи прифаќаат модуларен дизајн, кои може да го собере бројот на контакти кои потребни муштеријата и формата на контакт (вообичаено отворено, обично затворено и конвертирање) бара муштеријата со најмалку делови


Гледај Повеќе