TENTANG KAMI

Donghai Tongling Electric Appliances Co., Ltd. adalah pengeluar profesional relay elektromagnet. Selama bertahun-tahun, dengan kualiti yang baik dan perkhidmatan yang cemerlang, syarikat telah memenangi pengiktirafan pasaran dan mendapat kepercayaan dan sokongan pelanggan kami. Syarikat ini memberi tumpuan kepada R & D, mempunyai jenama sendiri "Tongling", dan produk terasnya adalah relay T73, relay T78, relay T90 dan siri lain. Pada masa yang sama, syarikat memberi perhatian kepada penyelidikan pasaran dan inovasi, dan boleh terus membangunkan model relay baru mengikut permintaan pasaran. Tidak kira apa jenis siri produk, prestasi kos yang tinggi, kualiti yang tinggi dan harga yang rendah sentiasa prinsip-prinsip yang syarikat mematuhi. Selama bertahun-tahun, tumpuan kepada kualiti dan desakan pada harga telah menjadikan jenama Tongling reputasi yang baik di dalam dan di luar industri. Pengurusan profesional mematuhi inovasi. Syarikat sentiasa mematuhi piawaian perusahaan moden yang tinggi dan dengan tegas menyeragamkan operasi kilang. Pada masa ini, syarikat ini mempunyai kawasan kilang lebih daripada 7000 ㎡, dengan output bulanan 300000, dan semua peralatan adalah automatik. Dari segi pembinaan pasukan, syarikat sangat menghargai kaedah pengurusan manusia dan berjaya mengumpulkan sekumpulan kakitangan R & D profesional. Mereka mempunyai dekad latar belakang kerja dan kelayakan yang mendalam. Mereka berkongsi nilai yang sama dengan syarikat. Mereka dapat mengintegrasikan impian peribadi mereka ke dalam impian korporat mereka, mencipta keputusan menang-menang dengan syarikat, dan merealisasikan nilai mereka sendiri. Reputasi yang baik, pada masa ini, syarikat telah berjaya lulus pensijilan ISO9000, pensijilan CQC produk, serta pensijilan pihak berkuasa EU CE. Pencapaian beberapa siri kepujian menunjukkan bahawa produk syarikat telah mencapai piawaian eksport EU dan boleh dipercayai. Bukan itu sahaja, produk berkualiti tinggi dan kos rendah syarikat telah berjaya dijual kepada Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong dan wilayah maju lain di China, menyediakan produk dan perkhidmatan jangka panjang, stabil dan baik untuk ramai pelanggan dalam industri elektrik, elektronik, pencahayaan, kereta, mainan, komunikasi dan industri lain, dengan nisbah pelanggan pulangan lebih daripada 9%. Dalam masa depan yang menang-menang, syarikat akan terus mematuhi konsep "jaminan kualiti, perkhidmatan ikhlas", sentiasa memperkenalkan teknologi baru, mengoptimumkan dan meningkatkan produk dan perkhidmatan, dan bekerjasama dengan lebih ramai pelanggan di rumah dan di luar negara untuk mewujudkan masa depan yang lebih baik.

melihat lebih banyak

BERITA

Cara biasa untuk menangani kegagalan relay 10a

Apakah penyelesaian apabila relay 10a gagal? Marilah kita mengetahui di bawah. 1. Mengenai relay 10a terminal keras, ia tidak dibenarkan dibengkokkan semasa pemasangan untuk mengelakkan penebat kaca daripada pecah dan menyebabkan kebocoran udara.


Prinsip kerja relay 10a 24vdc

10a 24vdc relay tergolong dalam klasifikasi produk geganti, dan ia juga mempunyai keperluan tertentu untuk alam sekitar di mana ia digunakan dan dikendalikan. Jadi pengetahuan popular hari ini adalah mengenai prinsip kerja relay 10a 24vdc dan kandungan nilai rujukan dalam pengiraan kuasa. Rakan-rakan yang berminat boleh belajar dari keadaan sebenar.


Langkah berjaga-jaga untuk pembelian relay


Apakah masalah yang paling biasa dengan relay 10a

10a relay adalah peranti kawalan elektrik, yang merupakan perkakas elektrik yang menyebabkan kuantiti terkawal menjalani perubahan langkah yang telah ditetapkan dalam litar keluaran elektrik apabila perubahan dalam kuantiti input (kuantiti pengujaan) memenuhi keperluan yang ditentukan.


Rajah pendawaian relay T73

Rajah pendawaian relay T73, pendawaian relay 12v, pendawaian jqc-3ff-s-z, rajah relay 12v, jejak pcb relay, cara menggunakan jqc-3ff-s-z


Mengapa terdapat beberapa relay 5v dengan voltan memandu di bawah 5V

Voltan memandu 5v relay jarang kerana semakin rendah voltan, semakin buruk prestasi relay, terutamanya semakin perlahan kelajuan hubungan dan pemisahan kenalan, yang merupakan prestasi paling kritikal penyampai itu.


Kelebihan relay 12v murah

Apabila memilih relay 12v murah, anda harus mempertimbangkan faktor-faktor seperti jenis sumber kuasa, voltan undian dan arus undian kenalan, voltan undian atau arus undian gegelung, kaedah dan bilangan kombinasi hubungan, masa tarik masuk dan masa pelepasan.


Kelebihan produk relay 24vdc

Produk relay 24vdc mengguna pakai reka bentuk modular, yang boleh memasang bilangan kenalan yang diperlukan oleh pelanggan dan borang kenalan (biasanya terbuka, biasanya tertutup dan penukaran) yang diperlukan oleh pelanggan dengan bahagian-bahagian yang paling sedikit


melihat lebih banyak