OVER

Donghai Tongling Electric Appliances Co., Ltd. is een professionele fabrikant van elektromagnetische relais. In de loop der jaren, met een goede kwaliteit en uitstekende service, heeft het bedrijf de erkenning van de markt gewonnen en het vertrouwen en de steun van onze klanten gewonnen. Het bedrijf richt zich op R & D, heeft een eigen merk "Tongling", en de kernproducten zijn T73 relais, T78 relais, T90 relais en andere series. Tegelijkertijd besteedt het bedrijf aandacht aan marktonderzoek en innovatie en kan het voortdurend nieuwe relaismodellen ontwikkelen op basis van de marktvraag. Het maakt niet uit wat voor soort productserie, hoge kosten prestaties, hoge kwaliteit en lage prijs zijn altijd de principes die het bedrijf houdt aan. In de loop der jaren hebben de focus op kwaliteit en het aandringen op prijs het merk Tongling een goede reputatie gemaakt, zowel binnen als buiten de industrie. Professioneel management houdt zich aan innovatie. Het bedrijf houdt zich altijd aan de hoge standaard van moderne ondernemingen en standaardiseert strikt de werking van de fabriek. Op dit moment heeft het bedrijf een fabrieksoppervlakte van meer dan 7000 ㎡, met een maandelijkse output van 300000, en alle apparatuur is geautomatiseerd. Op het gebied van teambuilding hecht het bedrijf veel waarde aan de gehumaniseerde managementmethode en verzamelt het met succes een groep professioneel R & D-personeel. Ze hebben tientallen jaren werkachtergrond en diepgaande kwalificaties. Ze delen dezelfde waarden met het bedrijf. Ze zijn in staat om hun persoonlijke dromen te integreren in hun bedrijfsdromen, win-win resultaten te creëren met het bedrijf, en hun eigen waarden te realiseren. Goede reputatie, op dit moment heeft het bedrijf met succes geslaagd voor de ISO9000-certificering, de CQC-certificering voor producten en de CERTIFICERING van de EU CE-autoriteit. De verwezenlijking van een reeks onderscheidingen toont aan dat de producten van het bedrijf de EU-exportnormen hebben bereikt en betrouwbaar zijn. Niet alleen dat, het bedrijf van hoge kwaliteit en low-cost producten zijn met succes verkocht aan Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong en andere ontwikkelde provincies in China, het verstrekken van lange termijn, stabiele en goede producten en diensten voor veel klanten in de elektrische, elektronische, verlichting, auto, speelgoed, communicatie en andere industrieën, met een rendement klant verhouding van meer dan 98%. In een win-win toekomst zal het bedrijf zich blijven houden aan het concept van "kwaliteitsborging, oprechte service", voortdurend nieuwe technologie introduceren, producten en diensten optimaliseren en verbeteren, en samenwerken met meer klanten in binnen- en buitenland om een betere toekomst te creëren.

Bekijk meer

NIEUWS

Op relais contact


Voorzorgsmaatregelen voor de aankoop van relais


Vijf veel voorkomende problemen van 12vdc relais en hun oplossingen


Inzicht in 24V Relay en zijn toepassingen in de elektronische componentenindustrie

Dit artikel onderzoekt het concept van een 24V-relais en de betekenis ervan op het gebied van elektronische componenten, met name op het gebied van relais. Krijg inzicht in de applicaties en functionaliteit

2023-09-15 Bekijk meer

Hoe 24V-relais de prestaties van elektronische apparaten verbeteren

Ontdek de voordelen van het gebruik van 24V relais om de functionaliteit en efficiëntie van uw elektronische apparaten te verbeteren.

2023-09-13 Bekijk meer

Inzicht in de functie en toepassingen van 24V-relais in de elektronische componentenindustrie

Ontdek het belang en de praktische toepassingen van 24V relais op het gebied van elektronische componenten. Ontdek hoe deze relais werken en hun betekenis in verschillende elektrische systemen en apparaten.

2023-09-11 Bekijk meer

De voordelen van het gebruik van een 24V-relais in elektronische componenten

2023-09-09 Bekijk meer

De essentiële gids voor 12v-relais in de elektronische componentenindustrie

Ontdek de cruciale rol van 12v-relais in de wereld van elektronische componenten en hoe ze functioneren in verschillende toepassingen. Krijg waardevolle inzichten in de verschillende soorten relais en hun voordeel

2023-09-07 Bekijk meer

Bekijk meer