OVER

Donghai Tongling Electric Appliances Co., Ltd. is een professionele fabrikant van elektromagnetische relais. In de loop der jaren, met een goede kwaliteit en uitstekende service, heeft het bedrijf de erkenning van de markt gewonnen en het vertrouwen en de steun van onze klanten gewonnen. Het bedrijf richt zich op R & D, heeft een eigen merk "Tongling", en de kernproducten zijn T73 relais, T78 relais, T90 relais en andere series. Tegelijkertijd besteedt het bedrijf aandacht aan marktonderzoek en innovatie en kan het voortdurend nieuwe relaismodellen ontwikkelen op basis van de marktvraag. Het maakt niet uit wat voor soort productserie, hoge kosten prestaties, hoge kwaliteit en lage prijs zijn altijd de principes die het bedrijf houdt aan. In de loop der jaren hebben de focus op kwaliteit en het aandringen op prijs het merk Tongling een goede reputatie gemaakt, zowel binnen als buiten de industrie. Professioneel management houdt zich aan innovatie. Het bedrijf houdt zich altijd aan de hoge standaard van moderne ondernemingen en standaardiseert strikt de werking van de fabriek. Op dit moment heeft het bedrijf een fabrieksoppervlakte van meer dan 7000 ㎡, met een maandelijkse output van 300000, en alle apparatuur is geautomatiseerd. Op het gebied van teambuilding hecht het bedrijf veel waarde aan de gehumaniseerde managementmethode en verzamelt het met succes een groep professioneel R & D-personeel. Ze hebben tientallen jaren werkachtergrond en diepgaande kwalificaties. Ze delen dezelfde waarden met het bedrijf. Ze zijn in staat om hun persoonlijke dromen te integreren in hun bedrijfsdromen, win-win resultaten te creëren met het bedrijf, en hun eigen waarden te realiseren. Goede reputatie, op dit moment heeft het bedrijf met succes geslaagd voor de ISO9000-certificering, de CQC-certificering voor producten en de CERTIFICERING van de EU CE-autoriteit. De verwezenlijking van een reeks onderscheidingen toont aan dat de producten van het bedrijf de EU-exportnormen hebben bereikt en betrouwbaar zijn. Niet alleen dat, het bedrijf van hoge kwaliteit en low-cost producten zijn met succes verkocht aan Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong en andere ontwikkelde provincies in China, het verstrekken van lange termijn, stabiele en goede producten en diensten voor veel klanten in de elektrische, elektronische, verlichting, auto, speelgoed, communicatie en andere industrieën, met een rendement klant verhouding van meer dan 98%. In een win-win toekomst zal het bedrijf zich blijven houden aan het concept van "kwaliteitsborging, oprechte service", voortdurend nieuwe technologie introduceren, producten en diensten optimaliseren en verbeteren, en samenwerken met meer klanten in binnen- en buitenland om een betere toekomst te creëren.

Bekijk meer

NIEUWS

Gemeenschappelijke manieren om met het falen van 10a relais om te gaan

Wat zijn de oplossingen wanneer het 10a-relais faalt? Laat het ons hieronder weten. 1. met betrekking tot de 10a relais van de harde terminal, is het niet toegestaan om te worden gebogen tijdens de installatie om te voorkomen dat de glas isolator breken en veroorzaken van luchtlekkage.

2021-08-11 Bekijk meer

10a 24vdc relais werkingsprincipe

10a 24vdc relais behoort tot een classificatie van relaisproducten en heeft ook bepaalde vereisten voor de omgeving waarin het wordt gebruikt en geëxploiteerd. De populaire kennis van vandaag gaat dus over het werkingsprincipe van 10a 24vdc relais en de inhoud van de referentiewaarde bij vermogensberekening. Vrienden die geïnteresseerd zijn, kunnen leren van de feitelijke situatie.

2021-08-17 Bekijk meer

Voorzorgsmaatregelen voor de aankoop van relais


Wat zijn de meest voorkomende problemen met 10a relais

10a relais is een elektrisch besturingsapparaat, dat een elektrisch apparaat is dat ervoor zorgt dat de gecontroleerde hoeveelheid een vooraf bepaalde stapsgewijze verandering in het elektrische uitgangscircuit ondergaat wanneer de verandering in de ingangshoeveelheid (excitatiehoeveelheid) aan de gespecificeerde vereisten voldoet.

2021-08-25 Bekijk meer

T73 relais bedradingsschema

T73 relais bedrading diagram,12v relais bedrading, jqc-3ff-s-z bedrading, 12v relay diagram, relais pcb footprint, hoe te gebruiken jqc-3ff-s-z

2021-08-30 Bekijk meer

Waarom zijn er weinig 5v relais met een stuurspanning lager dan 5V

Aandrijfspanning 5v relais is zelden omdat hoe lager de spanning, hoe slechter de prestaties van het relais, vooral hoe langzamer de contact-en scheidingssnelheid van de contacten, wat de meest kritische prestatie van het relais is.

2021-09-07 Bekijk meer

Voordelen van Goedkoop 12v relais

Bij het kiezen van het goedkope 12v-relais moet u vooral rekening houden met factoren zoals het type stroombron, de nominale spanning en de nominale stroom van de contacten, de nominale spanning of nominale stroom van de spoel, de methode en het aantal contactcombinaties, de pull-in tijd en de releasetijd.

2021-09-15 Bekijk meer

Voordelen van 24vdc relay-producten

24vdc relay-producten nemen een modulair ontwerp aan, dat het aantal contacten kan samenstellen dat de klant nodig heeft en het contactformulier (normaal open, normaal gesloten en conversie) dat de klant nodig heeft met de minste onderdelen

2021-09-21 Bekijk meer

Bekijk meer