OM

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd er en profesjonell produsent av elektromagnetisk relé. Gjennom årene, med god kvalitet og utmerket service, har selskapet vunnet anerkjennelse av markedet og fått tillit og støtte fra våre kunder. Selskapet fokuserer på FoU, har sitt eget merke "Tongling", og kjerneproduktene er T73-relé, T78-stafett, T90-stafett og andre serier. Samtidig tar selskapet hensyn til markedsundersøkelser og innovasjon, og kan kontinuerlig utvikle nye relémodeller i henhold til etterspørselen i markedet. Uansett hva slags produktserier, høy pris ytelse, høy kvalitet og lav pris er alltid prinsippene som selskapet overholder. Gjennom årene har fokuset på kvalitet og insistering på pris gjort Tongling-merket til et godt rykte både i og utenfor bransjen. Profesjonell ledelse holder seg til innovasjon. Selskapet overholder alltid den høye standarden på moderne bedrifter og standardiserer driften av fabrikken. I dag har selskapet et fabrikkområde på mer enn 7000 ㎡, med en månedlig produksjon på 300000, og alt utstyr er automatisert. Når det gjelder teambygging, verdsetter selskapet den humaniserte styringsmetoden og samler vellykket en gruppe profesjonelle FoU-personell. De har tiår med arbeidsbakgrunn og dype kvalifikasjoner. De deler de samme verdiene med selskapet. De er i stand til å integrere sine personlige drømmer i sine bedriftsdrømmer, skape vinn-vinn-resultater med selskapet, og realisere sine egne verdier. Godt omdømme, i dag, selskapet har bestått ISO9000 sertifisering, produkt CQC sertifisering, samt EU CE myndighet sertifisering. Oppnåelsen av en rekke æresbevisninger viser at selskapets produkter har nådd EUs eksportstandarder og er pålitelige. Ikke bare det, selskapets høy kvalitet og rimelige produkter har blitt solgt til Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong og andre utviklede provinser i Kina, og gir langsiktige, stabile og gode produkter og tjenester for mange kunder i elektrisk, elektronisk, belysning, bil, leketøy, kommunikasjon og andre bransjer, med en retur kundeforhold på mer enn 98%. I en vinn-vinn-fremtid vil selskapet fortsette å følge begrepet "kvalitetssikring, oppriktig service", stadig introdusere ny teknologi, optimalisere og forbedre produkter og tjenester, og jobbe sammen med flere kunder i inn- og utland for å skape en bedre fremtid.

se mer

NYHETSSENTER

Vanlige måter å takle feil på 10a-rele

Hva er løsningene når 10a-relen mislykkes? La oss finne det nedenfor. 1. Når det gjelder 10a-relen i den harde terminalen, det er ikke tillatt å bøyes under installasjonen for å hindre at glassisolatoren bryter og forårsaker luftlekkasje.

2021-08-11 se mer

10a 24vdc arbeidsprinsipp

10a 24vdc-rele tilhører en klassifisering av relprodukter, og det har også visse krav til miljøet der den brukes og drives i. Så den populære kunnskapen i dag handler om arbeidsprincippet i 10a 24vdc-rele og innholdet i referanseverdi i maktberegningen. Venner som er interessert, kan lære av situasjonen.

2021-08-17 se mer

Forholdsregler for relékjøp


Hva er de vanligste problemene med 10a-rele

10a er en elektrisk betjeningsinnretning, som er et elektrisk apparat som får den kontrollerte mengden til å gjennomgå en forhåndsbestemt trinn endring i den elektriske utgangskrets dersom endring i innsatsmengden (ekscitasjonsmengde) oppfyller de angitte kravene.

2021-08-25 se mer

T73 rele kablerdiagram:

T73-kanalerdiagram, 12v-reliledninger, Jqc-3ff-s-z ledninger, 12v-rele-diagram, Gjer pcb-fotspor, hvordan jqc-3ff-s-z skal brukes

2021-08-30 se mer

Hvorfor er det få 5V-releer med en drivspenning under 5V

Drivspenning 5V-rele er sjelden fordi jo lavere spenningen, desto verre er relæet. spesielt den langsommere kontakt- og separationshastigheten for kontaktene, som er den mest kritiske ytelsen til relæet.

2021-09-07 se mer

Fordeler ved billig 12v-reley

Når du velger det billige 12v-relet, bør du hovedsakelig vurdere faktorer som typen strømkilde, kontaktenes nominelle spenning og nominell strøm, spolens nominelle spenning eller nominell strøm, metoden og antall kontaktkombinasjoner, innløsningstid og frigjøringstid.

2021-09-15 se mer

Fordeler med 24vdc-releprodukter

24vdc-releprodukter vedtar et modulært design, som kan samle sammen det antall kontakter som kreves av kunden og kontaktskjemaet (normalt åpen, normalt lukket og konvertering) kreves av kunden med minste deler

2021-09-21 se mer

se mer