DESPRE

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd. este un producător profesionist de releu electromagnetic. De-a lungul anilor, cu servicii de bună calitate și excelente, compania a câștigat recunoașterea pieței și a câștigat încrederea și sprijinul clienților noștri. Compania se concentrează pe R & D, are propriul brand "Tongling", iar produsele sale de bază sunt releu T73, releu T78, releu T90 și alte serii. În același timp, compania acordă atenție cercetării de piață și inovării și poate dezvolta în permanență noi modele de releu în funcție de cererea pieței. Indiferent de ce fel de serie de produse, performanța ridicată a costurilor, calitatea ridicată și prețul scăzut sunt întotdeauna principiile pe care compania le respectă. De-a lungul anilor, accentul pe calitate și insistența asupra prețului au făcut marca Tongling o bună reputație atât în interiorul cât și în afara industriei. Managementul profesional aderă la inovație. Compania aderă întotdeauna la standardul ridicat al întreprinderilor moderne și standardizează strict funcționarea fabricii. În prezent, compania are o suprafață a fabricii de peste 7000 de ㎡, cu o producție lunară de 300000, iar toate echipamentele sunt automatizate. În ceea ce privește team building-ul, compania apreciază foarte mult metoda de management umanizat și adună cu succes un grup de personal profesionist de cercetare și dezvoltare. Ei au decenii de pregătire profesională și calificări profunde. Ei împărtășesc aceleași valori cu compania. Ei sunt capabili să integreze visele lor personale în visele lor corporative, de a crea rezultate win-win cu compania, și să realizeze propriile valori. Bună reputație, în prezent, compania a trecut cu succes certificarea ISO9000, certificarea CQC a produsului, precum și certificarea autorității CE a UE. Realizarea unei serii de onoruri arată că produsele companiei au atins standardele de export ale UE și sunt de încredere. Nu numai că, compania de înaltă calitate și low-cost produse au fost vândute cu succes la Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong și alte provincii dezvoltate din China, oferind pe termen lung, produse stabile și bune și servicii pentru mulți clienți în electrice, electronice, iluminat, automobile, jucărie, comunicare și alte industrii, cu un raport de clienți de returnare de mai mult de 98%. Într-un viitor win-win, compania va continua să adere la conceptul de "asigurare a calității, servicii sincere", să introducă în mod constant noi tehnologii, să optimizeze și să îmbunătățească produsele și serviciile și să colaboreze cu mai mulți clienți din țară și din străinătate pentru a crea un viitor mai bun.

Vezi mai mult

INFORMARE

Contact pe releu


Măsuri de precauție pentru achiziționarea releului


Cinci probleme comune de releu 12vdc și soluțiile lor


Înțelegerea 24V Relee și aplicațiile sale în industria componentelor electronice

Acest articol explorează conceptul unui releu de 24V și semnificația acestuia în domeniul componentelor electronice, în special în domeniul releelor. Câștigați perspective în aplicații și funcționalități

2023-09-15 Vezi mai mult

Cum 24V Relee îmbunătăți performanța dispozitivelor electronice

2023-09-13 Vezi mai mult

Înțelegerea funcției și aplicațiilor de 24V Relee în industria componentelor electronice

Descoperiţi importanţa şi aplicaţiile practice ale releelor de 24V în domeniul componentelor electronice. Explorați modul în care aceste relee funcționează și semnificația lor în diferite sisteme electrice și dispozitive.

2023-09-11 Vezi mai mult

Avantajele utilizării unui 24V Releu în componente electronice

Descoperiți numeroasele beneficii ale încorporării unui releu de 24V în componente electronice și cum poate îmbunătăți performanța și eficiența acestora. Exploraţi avantajele folosirii acestui tip de releu şi und.

2023-09-09 Vezi mai mult

Ghidul esențial pentru 12v Relee în industria componentelor electronice

Descoperiți rolul crucial al releelor 12v în lumea componentelor electronice și modul în care acestea funcționează în diferite aplicații. Câștigați înțelegeri valoroase în diferitele tipuri de relee și beneficiile acestora.

2023-09-07 Vezi mai mult

Vezi mai mult