DESPRE

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd. este un producător profesionist de releu electromagnetic. De-a lungul anilor, cu servicii de bună calitate și excelente, compania a câștigat recunoașterea pieței și a câștigat încrederea și sprijinul clienților noștri. Compania se concentrează pe R & D, are propriul brand "Tongling", iar produsele sale de bază sunt releu T73, releu T78, releu T90 și alte serii. În același timp, compania acordă atenție cercetării de piață și inovării și poate dezvolta în permanență noi modele de releu în funcție de cererea pieței. Indiferent de ce fel de serie de produse, performanța ridicată a costurilor, calitatea ridicată și prețul scăzut sunt întotdeauna principiile pe care compania le respectă. De-a lungul anilor, accentul pe calitate și insistența asupra prețului au făcut marca Tongling o bună reputație atât în interiorul cât și în afara industriei. Managementul profesional aderă la inovație. Compania aderă întotdeauna la standardul ridicat al întreprinderilor moderne și standardizează strict funcționarea fabricii. În prezent, compania are o suprafață a fabricii de peste 7000 de ㎡, cu o producție lunară de 300000, iar toate echipamentele sunt automatizate. În ceea ce privește team building-ul, compania apreciază foarte mult metoda de management umanizat și adună cu succes un grup de personal profesionist de cercetare și dezvoltare. Ei au decenii de pregătire profesională și calificări profunde. Ei împărtășesc aceleași valori cu compania. Ei sunt capabili să integreze visele lor personale în visele lor corporative, de a crea rezultate win-win cu compania, și să realizeze propriile valori. Bună reputație, în prezent, compania a trecut cu succes certificarea ISO9000, certificarea CQC a produsului, precum și certificarea autorității CE a UE. Realizarea unei serii de onoruri arată că produsele companiei au atins standardele de export ale UE și sunt de încredere. Nu numai că, compania de înaltă calitate și low-cost produse au fost vândute cu succes la Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong și alte provincii dezvoltate din China, oferind pe termen lung, produse stabile și bune și servicii pentru mulți clienți în electrice, electronice, iluminat, automobile, jucărie, comunicare și alte industrii, cu un raport de clienți de returnare de mai mult de 98%. Într-un viitor win-win, compania va continua să adere la conceptul de "asigurare a calității, servicii sincere", să introducă în mod constant noi tehnologii, să optimizeze și să îmbunătățească produsele și serviciile și să colaboreze cu mai mulți clienți din țară și din străinătate pentru a crea un viitor mai bun.

Vezi mai mult

INFORMARE

Moduri comune de a face față eșecului de 10a releu

Care sunt soluţiile când releul 10a eşuează? Să aflăm jos. 1. În ceea ce privește releul 10a a terminalului dur, nu este permis să fie îndoit în timpul instalației pentru a împiedica ruperea izolatorului de sticlă și să provoace scurgeri de aer.

2021-08-11 Vezi mai mult

10a 24vdc principiu de lucru releu

10a 24vdc releu aparţine unei clasificări de produse releu, și are, de asemenea, anumite cerințe pentru mediul în care este utilizat și operat. Deci cunoștințele populare de astăzi este despre principiul de lucru de 10a 24vdc releu și conținutul de valoare de referință în calcularea energiei. Prietenii interesaţi pot învăţa din situaţia reală.

2021-08-17 Vezi mai mult

Măsuri de precauție pentru achiziționarea releului


Care sunt cele mai frecvente probleme cu releu 10a

10a releu este un dispozitiv de control electric, care este un aparat electric care face ca cantitatea controlată să sufere o schimbare de pas predeterminată a circuitului de ieșire electrică atunci când: modificarea cantității de intrare (excitație) îndeplinește cerințele specificate.

2021-08-25 Vezi mai mult

Diagrama de cabluri T73 releu

Diagrama de cabluri T73, relee 12v cabluri, cabluri Jqc-3ff-s-z, diagrama relee 12v, Reday amprentă pcb,cum se utilizează jqc-3ff-s-z

2021-08-30 Vezi mai mult

De ce sunt câteva relee 5V cu o tensiune de conducere sub 5V

Releul de tensiune 5V este rar deoarece cu cât mai scăzută este tensiunea, cu atât mai rău performanța releului, Mai ales cea mai lentă viteza de contact și separare a contactelor, care este cea mai critică performanță a releului.

2021-09-07 Vezi mai mult

Avantajele releu ieftin 12v

Atunci când alegeți releul ieftin 12v, ar trebui să luați în considerare în principal factori, cum ar fi tipul de sursă de energie, tensiunea nominală și curentul nominal al contactelor, tensiunea nominală sau curentul nominal al bobinei, metoda și numărul combinațiilor de contact; timpul de intrare şi timpul de eliberare.

2021-09-15 Vezi mai mult

Avantajele produselor releu 24vdc

24vdc produse releu adoptă un design modular, care pot asambla numărul de contacte cerute de client și formularul de contact (în mod normal deschis, în mod normal închis și conversie) cerut de către client cu cele mai puțin partile

2021-09-21 Vezi mai mult

Vezi mai mult