O NAS

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd je profesionalni proizvajalec elektromagnetnega releja. Z leti, z dobro kakovostjo in odlično storitev, je podjetje dobil priznanje trga in pridobil zaupanje in podporo naših strank. Podjetje se osredotoča na R & D, ima svojo blagovno znamko "Tongling", njeni osnovni izdelki pa so T73 rele, T78 rele, T90 rele in druge serije. Hkrati podjetje posveča pozornost tržnim raziskavam in inovacijam ter lahko nenehno razvija nove modele relejev glede na povpraševanje na trgu. Ne glede na vrsto serije izdelkov, visoke stroškovne učinkovitosti, visoke kakovosti in nizke cene so vedno načela, ki jih podjetje ceni. V preteklih letih sta poudarek na kakovosti in vztrajanje pri ceni blagovni znamki Tongling naredili dober ugled tako znotraj kot zunaj industrije. Strokovno vodstvo se pri tem prilaga inovacijam. Podjetje se vedno držo visokega standarda sodobnih podjetij in strogo standardizira delovanje tovarne. Trenutno ima podjetje tovarniško površino več kot 7000 ㎡, z mesečno proizvodnjo 300000, vsa oprema pa je avtomatizirana. V smislu team buildinga podjetje zelo ceni humanizirano metodo upravljanja in uspešno zbira skupino strokovnega osebja za raziskave in razvoj. Imajo desetletja delovnega ozadja in globoke kvalifikacije. Enake vrednosti si delijo s podjetjem. Svoje osebne sanje lahko vključijo v svoje korporativne sanje, ustvarijo zmago-zmaga rezultate s podjetjem in uresničijo lastne vrednote. Trenutno je podjetje uspešno opravilo certifikat ISO9000, certificiranje CQC izdelka in certifikat organa EU CE. Doseganje vrste časti kaže, da so izdelki podjetja dosegli izvozne standarde EU in so zaupanja vredni. Visokokakovostni in nizkocenovni izdelki podjetja so bili uspešno prodani Jiangsu, Zhejiangu, Shandongu, Guangdongu in drugim razvitim provincam na Kitajskem, ki zagotavljajo dolgoročne, stabilne in dobre izdelke in storitve za številne odjemalce v električni, elektronski, razsvetljavi, avtomobilu, industriji, komunikaciji in drugih panogah z razmerjem donosnih strank več kot 98 %. V prihodnosti, ki bo zmagala, se bo podjetje še naprej držjalo koncepta »zagotavljanja kakovosti, iskrene storitve«, nenehno uvaja nove tehnologije, optimizira in izboljšuje izdelke in storitve ter sodeluje z več strankami doma in v tujini, da ustvari boljšo prihodnost.

Poglej več

NOVICE

V stiku na releju


Varnostni ukrepi za nakup releja


Pet skupnih težav 12vdc releja in njihove rešitve


Razumevanje 24V Relej in njegovih aplikacij v elektronski komponentni industriji

Ta članek raziskuje koncept 24V releja in njegov pomen na področju elektronskih komponent, zlasti na področju relejev. Pridobite vpoglede v aplikacije in funkcionalnosti

2023-09-15 Poglej več

Kako 24V Releji izboljšajo učinkovitost elektronskih naprav

Odkrijte prednosti uporabe 24V Relejev za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti vaših elektronskih naprav.

2023-09-13 Poglej več

Razumevanje funkcije in aplikacij 24V Relejev v industriji elektronskih komponent,

Odkrijte pomen in praktične aplikacije 24V relejev na področju elektronskih komponent. Raziščite, kako ti releji delujejo in njihov pomen v različnih električnih sistemih in napravah.

2023-09-11 Poglej več

Prednosti uporabe 24V Relej v elektronskih komponentah

2023-09-09 Poglej več

Bistven vodnik 12v revije v industriji elektronskih komponent,

Odkrijte ključno vlogo 12v relejev v svetu elektronskih komponent in kako delujejo v različnih aplikacijah. Pridobite dragoceni vpogled v različne vrste relejev in njihove koristi.

2023-09-07 Poglej več

Poglej več