O NAS

Donghai Tongling Electric Appliances Co, Ltd je profesionalni proizvajalec elektromagnetnega releja. Z leti, z dobro kakovostjo in odlično storitev, je podjetje dobil priznanje trga in pridobil zaupanje in podporo naših strank. Podjetje se osredotoča na R & D, ima svojo blagovno znamko "Tongling", njeni osnovni izdelki pa so T73 rele, T78 rele, T90 rele in druge serije. Hkrati podjetje posveča pozornost tržnim raziskavam in inovacijam ter lahko nenehno razvija nove modele relejev glede na povpraševanje na trgu. Ne glede na vrsto serije izdelkov, visoke stroškovne učinkovitosti, visoke kakovosti in nizke cene so vedno načela, ki jih podjetje ceni. V preteklih letih sta poudarek na kakovosti in vztrajanje pri ceni blagovni znamki Tongling naredili dober ugled tako znotraj kot zunaj industrije. Strokovno vodstvo se pri tem prilaga inovacijam. Podjetje se vedno držo visokega standarda sodobnih podjetij in strogo standardizira delovanje tovarne. Trenutno ima podjetje tovarniško površino več kot 7000 ㎡, z mesečno proizvodnjo 300000, vsa oprema pa je avtomatizirana. V smislu team buildinga podjetje zelo ceni humanizirano metodo upravljanja in uspešno zbira skupino strokovnega osebja za raziskave in razvoj. Imajo desetletja delovnega ozadja in globoke kvalifikacije. Enake vrednosti si delijo s podjetjem. Svoje osebne sanje lahko vključijo v svoje korporativne sanje, ustvarijo zmago-zmaga rezultate s podjetjem in uresničijo lastne vrednote. Trenutno je podjetje uspešno opravilo certifikat ISO9000, certificiranje CQC izdelka in certifikat organa EU CE. Doseganje vrste časti kaže, da so izdelki podjetja dosegli izvozne standarde EU in so zaupanja vredni. Visokokakovostni in nizkocenovni izdelki podjetja so bili uspešno prodani Jiangsu, Zhejiangu, Shandongu, Guangdongu in drugim razvitim provincam na Kitajskem, ki zagotavljajo dolgoročne, stabilne in dobre izdelke in storitve za številne odjemalce v električni, elektronski, razsvetljavi, avtomobilu, industriji, komunikaciji in drugih panogah z razmerjem donosnih strank več kot 98 %. V prihodnosti, ki bo zmagala, se bo podjetje še naprej držjalo koncepta »zagotavljanja kakovosti, iskrene storitve«, nenehno uvaja nove tehnologije, optimizira in izboljšuje izdelke in storitve ter sodeluje z več strankami doma in v tujini, da ustvari boljšo prihodnost.

Poglej več

NOVICE

Splošni načini za obravnavanje neuspeha 10a relej

Kakšne so rešitve, ko rele 10a odpoveduje? Poglejmo spodaj. 1. Glede 10a rele trdega terminala, med vgradnjo ni dovoljeno upogibati, da bi stekleni izolator preprečil prekinitev in povzročil puščanje zraka.

2021-08-11 Poglej več

10a 24vdc delovno načelo

10a 24vdc relej spada v razvrstitev rele izdelkov, ima tudi določene zahteve za okolje, v katerem se uporablja in upravlja. Torej je danes priljubljeno znanje o delovnem načelu 10a 24vdc rele in vsebino referenčne vrednosti v izračun energije. Prijatelji, ki so zainteresirani, se lahko naučijo iz dejanske situacije.

2021-08-17 Poglej več

Varnostni ukrepi za nakup releja


Katere so najpogostejše težave z 10a relejo

10a rele je električna krmilna naprava, ki je električna naprava, ki povzroči, da se kontrolirana količina vnaprej določena sprememba v izhodnem tokokrogu električnega tokokroga sprememba vhodne količine (zdravilna količina) izpolnjuje določene zahteve.

2021-08-25 Poglej več

Diagram ožičenja T73 releja

T73 relejevo ožičenje, 12v relejevo ožičenje,jqc-3ff-s-z, 12v rele diagram, Odtis pcb,kako uporabiti jqc-3ff-s-z

2021-08-30 Poglej več

Zakaj je nekaj 5v relejev z napetostjo pod 5V

Pogonsko napetost 5v rele je redko, ker nižja napetost, slabša je delovanje rele, zlasti počasnejši kontakt in hitrost ločevanja stikov, ki je najbolj kritična zmogljivost releja.

2021-09-07 Poglej več

Prednosti Poceni 12v relej

Pri izbiri Poceni 12v rele, morate predvsem upoštevati dejavnike, kot so vrsta vira energije, nazivno napetost in nazivni tok stikov, nazivno napetost ali nazivni tok tuljave, metodo in število kontaktnih kombinacij, čas vstopa in čas sprostitve.

2021-09-15 Poglej več

Prednosti 24vdc rele izdelkov

24vdc releji izdelki sprejmejo modularno obliko, ki lahko sestavijo število kontaktov, ki jih zahteva stranka, in kontaktni obrazec (običajno odprto, običajno zaprto in pretvorbo) zahteva stranka z najmanjšimi deli

2021-09-21 Poglej več

Poglej več