О компанији

Донгхаи Тонглинг Електрични апарати Цо., Лтд. је професионални произвођач електромагнетних релеја. Током година, уз добар квалитет и одличну услугу, компанија је добила признање тржишта и стекла поверење и подршку наших купаца. Компанија се фокусира на Р &амп; Д, има сопствени бренд "Тонглинг", а њени основни производи су T73 релеј, T78 штафета, T90 релеј и друге серије. Истовремено , компанија обраћа пажњу на истраживање тржишта и иновације, и може континуирано да развија нове релејне моделе према потражњи тржишта. Без обзира на то какве серије производа, високе перформансе, висок квалитет и ниска цена су увек принципи којих се компанија придржава. Током година, фокус на квалитет и инсистирање на цени учинили су бренд Тонглинг добром репутацијом како унутар тако и изван индустрије. Професионални менаџмент се придржава иновација. Компанија се увек придржава високог стандарда савремених предузећа и строго стандардизује рад фабрике. Тренутно компанија има фабричку површину већу од 7000 ㎡, са месечном производњом од 300000, а сва опрема је аутоматизована. Када је реч о изградњи тима, компанија високо цени хуманизовани начин управљања и успешно окупља групу професионалних Р &амп; Д кадрова. Имају деценије радне позадине и дубоке квалификације. Деле исте вредности са компанијом. Они су у стању да интегришу своје личне снове у своје корпоративне снове, створе победничке резултате са компанијом и остваре сопствене вредности. Добра репутација, тренутно, компанија је успешно прошла ISO9000 сертификат, ЦQЦ сертификацију производа, као и сертификат ауторитета ЕУ ЦЕ. Остварење низа почасти показује да су производи компаније достигли извозне стандарде ЕУ и да су поуздани. И не само то, висококвалитетни и нискобуџетни производи компаније успешно су продати Јиангсу, Зхејианг, Схандонг, Гуангдонг и другим развијеним провинцијама у Кини, пружајући дугорочне, стабилне и добре производе и услуге за многе купце у електричној, електронској, расвети, аутомобилу, играчаци, комуникацији и другим индустријама, са односом повратних купаца већи од 98%. У wин-wин будућности, компанија ће наставити да се придржава концепта "осигурања квалитета, искрене услуге", стално уводи нове технологије, оптимизује и унапређује производе и услуге, и ради заједно са више купаца у земљи и иностранству на стварању боље будућности.

Погледај још

и вести

Uobičajeni načini za nositi s neuspjehom 10a releja

Koja su rješenja kada 10a relej propadne? Saznajmo ispod. 1. U vezi 10a releja tvrdog terminala, nije dozvoljeno savijeti tijekom instalacije kako bi se spriječilo razbijanje staklenog izolatora i uzrokovalo curenje zraka.


10a 24vdc načelo

10a 24vdc relej pripada klasifikaciji releja proizvoda, Također ima određene zahtjeve za okoliš u kojem se koristi i upravlja. Dakle, popularno znanje danas je o radnom principu 10a 24vdc releja i sadržaju referentne vrijednosti u izračunu energije. Prijatelji koji su zainteresirani mogu naučiti iz stvarne situacije.


Мере предострожности за куповину штафете


Koji su najčešći problemi s 10a relej

10a relej je električni uređaj za upravljanje, koji je električni uređaj koji uzrokuje da kontrolirana količina prouzroči unaprijed određenu promjenu koraka u električnom izlaznom krugu kada: Promjena ulazne količine (koli zadovoljava određene zahtjeve.


Dijagram žice T73 releja

Dijagram T73 releja žica, 12v releja žice,jqc-3ff-s-z žice, 12v releja dijagram, Otisak pcb,kako koristiti jqc-3ff-s-z


Zašto postoji nekoliko 5V releja s vožnjom napona ispod 5V

Pogonski napon 5V relej je rijetko zato što je niži napon, to je gori učinak releja, Posebno sporiji kontakt i brzina razdvajanja kontakta, što je najkritičnija performansa releja.


Prednosti Jeftini 12v relej

Prilikom odabira Jeftini 12v relej, trebate uglavnom uzeti u obzir čimbenike poput vrste izvora energije, nazivni napon i nazivni struja kontakta, nazivni napon ili nazivni struj zavojnice, metoda i broj kombinacija kontakta, Vrijeme povlačenja i vrijeme otpuštanja.


Prednosti 24vdc relejskih proizvoda

24vdc relejski proizvodi usvojiti modularni dizajn, koji može sastaviti broj kontakta koji je potreban korisnik i obrazac za kontakt (obično otvoren, normalno zatvoren i konverzija) zahtijeva kupca s najmanjim dijelovima


Погледај још