О компанији

Донгхаи Тонглинг Електрични апарати Цо., Лтд. је професионални произвођач електромагнетних релеја. Током година, уз добар квалитет и одличну услугу, компанија је добила признање тржишта и стекла поверење и подршку наших купаца. Компанија се фокусира на Р &амп; Д, има сопствени бренд "Тонглинг", а њени основни производи су T73 релеј, T78 штафета, T90 релеј и друге серије. Истовремено , компанија обраћа пажњу на истраживање тржишта и иновације, и може континуирано да развија нове релејне моделе према потражњи тржишта. Без обзира на то какве серије производа, високе перформансе, висок квалитет и ниска цена су увек принципи којих се компанија придржава. Током година, фокус на квалитет и инсистирање на цени учинили су бренд Тонглинг добром репутацијом како унутар тако и изван индустрије. Професионални менаџмент се придржава иновација. Компанија се увек придржава високог стандарда савремених предузећа и строго стандардизује рад фабрике. Тренутно компанија има фабричку површину већу од 7000 ㎡, са месечном производњом од 300000, а сва опрема је аутоматизована. Када је реч о изградњи тима, компанија високо цени хуманизовани начин управљања и успешно окупља групу професионалних Р &амп; Д кадрова. Имају деценије радне позадине и дубоке квалификације. Деле исте вредности са компанијом. Они су у стању да интегришу своје личне снове у своје корпоративне снове, створе победничке резултате са компанијом и остваре сопствене вредности. Добра репутација, тренутно, компанија је успешно прошла ISO9000 сертификат, ЦQЦ сертификацију производа, као и сертификат ауторитета ЕУ ЦЕ. Остварење низа почасти показује да су производи компаније достигли извозне стандарде ЕУ и да су поуздани. И не само то, висококвалитетни и нискобуџетни производи компаније успешно су продати Јиангсу, Зхејианг, Схандонг, Гуангдонг и другим развијеним провинцијама у Кини, пружајући дугорочне, стабилне и добре производе и услуге за многе купце у електричној, електронској, расвети, аутомобилу, играчаци, комуникацији и другим индустријама, са односом повратних купаца већи од 98%. У wин-wин будућности, компанија ће наставити да се придржава концепта "осигурања квалитета, искрене услуге", стално уводи нове технологије, оптимизује и унапређује производе и услуге, и ради заједно са више купаца у земљи и иностранству на стварању боље будућности.

Погледај још

и вести

Koji je opći princip opće 10A relej

Kako ispravno odabrati opće namjene 10A relej? Kao prvo, da bi razumjeli još jedan problem, prvo je neophodno provesti temeljitu istragu i duboko razumijevanje prirode, karakteristike i zahtjeve kontrolnog kruga sustava 10A.


Koji su čimbenici koji utječu na cijenu 5 pin releja 24v

To nije samo razlika u sirovinama koja utječe na cijenu 5 pin releja 24v. 5 pin relej 24v Za korisnike, fokus nije ništa više od cijene proizvoda, kvaliteta proizvoda,


Мере предострожности за куповину штафете


Mjere opreza za korištenje 5 pin rele 24v

Nazivni radni napon: odnosi se na napon potreban zavojnica kada 5 pin rele 24v normalno funkcionira. Ovisno o modelu releja, to može biti ili AC napon ili DC napon.


Što je radno načelo 5 pin releja 24V

Relej, poznat i kao električni relej, je elektronički uređaj za upravljanje. Ima kontrolni sustav (poznat i kao ulazni krug) i kontrolirani sustav (poznat kao izlazni krug).


5v relej radni načel

Kad smo kod 5V releja, vjerujem da ljudi u elektrificiranom društvu nisu stranci, Jer ko sada nema 5V relej kod kuæe? Od prekidača na zidu do glavnog prekidača napajanja, odrasli i djeca ga mogu koristiti.


Uloga 5v releja

Relej je električna komponenta koja koristi načelo elektromagnetizma za privlačenje opterećenja veće snage i također igra ulogu. u izolaciji.


Zajednički problemi i rješenja releja

Kontakt je električni kontaktni dio releja za dovršavanje opterećenja. Kontakti nekih proizvoda su opremljeni zakopavanjem. Glavni nedostaci su labavi kontakti,


Погледај још