DE NOBIS

Donghai Tongling Električni aparati Co., Ltd. je profesionalni proizvođač elektromagnetnih releja. Tokom godina, uz dobar kvalitet i odličnu uslugu, kompanija je dobila priznanje tržišta i stekla poverenje i podršku naših kupaca. Kompanija se fokusira na R & D, ima sopstveni brend "Tongling", a njeni osnovni proizvodi su T73 relej, T78 štafeta, T90 relej i druge serije. Istovremeno, kompanija obraća pažnju na istraživanje tržišta i inovacije, i može kontinuirano da razvija nove relejne modele prema potražnji tržišta. Bez obzira na to kakve serije proizvoda, visoke performanse, visok kvalitet i niska cena su uvek principi kojih se kompanija pridržava. Tokom godina, fokus na kvalitet i insistiranje na ceni učinili su brend Tongling dobrom reputacijom kako unutar tako i izvan industrije. Profesionalni menadžment se pridržava inovacija. Kompanija se uvek pridržava visokog standarda savremenih preduzeća i strogo standardizuje rad fabrike. Trenutno kompanija ima fabričku površinu veću od 7000 ㎡, sa mesečnom proizvodnjom od 300000, a sva oprema je automatizovana. Kada je reč o izgradnji tima, kompanija visoko ceni humanizovani način upravljanja i uspešno okuplja grupu profesionalnih R & D kadrova. Imaju decenije radne pozadine i duboke kvalifikacije. Dele iste vrednosti sa kompanijom. Oni su u stanju da integrišu svoje lične snove u svoje korporativne snove, stvore pobedničke rezultate sa kompanijom i ostvare sopstvene vrednosti. Dobra reputacija, trenutno, kompanija je uspešno prošla ISO9000 sertifikat, CQC sertifikaciju proizvoda, kao i sertifikat autoriteta EU CE. Ostvarenje niza počasti pokazuje da su proizvodi kompanije dostigli izvozne standarde EU i da su pouzdani. I ne samo to, visokokvalitetni i niskobudžetni proizvodi kompanije uspešno su prodati Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong i drugim razvijenim provincijama u Kini, pružajući dugoročne, stabilne i dobre proizvode i usluge za mnoge kupce u električnoj, elektronskoj, rasveti, automobilu, igračaci, komunikaciji i drugim industrijama, sa odnosom povratnih kupaca veći od 98%. U win-win budućnosti, kompanija će nastaviti da se pridržava koncepta "osiguranja kvaliteta, iskrene usluge", stalno uvodi nove tehnologije, optimizuje i unapređuje proizvode i usluge, i radi zajedno sa više kupaca u zemlji i inostranstvu na stvaranju bolje budućnosti.

magis

PERITUS NUNTIA

Zajedničke načine da se riječi sa neuspjeh 10a

Šta su rješenje kada je 10a relaja neuspjeh? Momo saći ispod. 1. Zbog 10 a relaje teškog terminala, ne dozvoljeno se otvoriti tokom instalacije kako bi spriječio izulator staklena da prekinuje i uzrokuje zračnog.

2021-08-11 magis

10a 24vdc radnog principa

10a 24vdc relay pripada klasifikaciju relaja proizvoda, i također ima određene zahtjeve za okruženje u kojem se koristi i radi. Da se popularna znanja danas je o radnoj principu 10a 24vdc relaja i sadržaj reference vrijednosti u računalo struje. Prijatelji koji su zainteresovani mogu nauvati iz stvarne situacije.

2021-08-17 magis

Mere predostrožnosti za kupovinu štafete


Onje su najčešće problemi sa 10a relaj

10a relay je električni kontroli uređaj, koji je električni prilagod koji uzrokuje kontrolirano količinu podignut predodnom promjenu koraka u električnom izlačenom krugom promjene količine ulazi (kohvalna ekscitacije) ispuni se određene zahtjeve.

2021-08-25 magis

T73 digramu za reje za relaj

T73 relay dijagramu, 12v relay reay, jqc-3ff-s-z žiring, 12v dijagramu relay, Rerelay pcb stopa, kako koristiti jqc-3ff-s-z

2021-08-30 magis

Zašto postoje nekoliko 5v relaja s a vožnjom voltaciji ispod 5V

Drive voltaj 5v relay je rijetko zato što je niže voltacija, najpovaje izvedba relaja, Posebno spori kontakt i brzina razdvajanja kontakta, koja je najkvitniji predstava relaja.

2021-09-07 magis

Korti jeft 12v relaj

Kada izabrate jeft 12v relay, trebate uglavnom razmotni faktore poput vrsta izvora struje, ocjeno voltacija i ocjeno struju kontakta, ocjene na voltancije ili ocjeno struju koula, metoda i broj kombinacija kontakta, vremena povlačenja i vrijeme oslobođenja.

2021-09-15 magis

Vorti 24vdc revay proizvoda

24vdc relay proizvodi usvoje modularni dizajn, koji može skupiti broj kontakta kojeg potrebne mušterija i forma kontakta (obično otvoren, obično zatvoren i konvertirana) zahtijeva je muštenika sa najmanje dijelovama

2021-09-21 magis

magis