OM

Donghai Tongling Elektriska apparater Co, Ltd är en professionell tillverkare av elektromagnetiska relä. Under årens lopp, med god kvalitet och utmärkt service, har företaget vunnit erkännandet av marknaden och vunnit förtroende och stöd från våra kunder. Företaget fokuserar på R & D, har ett eget varumärke "Tongling", och dess kärnprodukter är T73 relä, T78 relä, T90 relä och andra serier. Samtidigt uppmärksammar företaget marknadsundersökningar och innovation, och kan kontinuerligt utveckla nya relämodeller enligt marknadens efterfrågan. Oavsett vilken typ av produktserie, hög kostnad prestanda, hög kvalitet och lågt pris är alltid de principer som företaget följer. Under årens lopp har fokus på kvalitet och insisterandet på priset gjort varumärket Tongling till ett gott rykte både inom och utanför branschen. Professionell ledning följer innovation. Företaget följer alltid den höga standarden på moderna företag och standardiserar strikt driften av fabriken. För närvarande har företaget en fabriksyta på mer än 7000 ㎡, med en månatlig produktion på 300000, och all utrustning är automatiserad. När det gäller team building, företaget värderar högt den humaniserade förvaltningsmetoden och framgångsrikt samlar en grupp av professionella R & D-personal. De har årtionden av arbetsbakgrund och djupa kvalifikationer. De delar samma värderingar med företaget. De har möjlighet att integrera sina personliga drömmar i sina företagsdrömmar, skapa win-win resultat med företaget, och förverkliga sina egna värderingar. Gott rykte, för närvarande har företaget framgångsrikt klarat ISO9000 certifiering, produkt CQC certifiering, samt EU CE-myndighet certifiering. Uppnåendet av en rad utmärkelser visar att företagets produkter har nått EU:s exportstandarder och är pålitliga. Inte bara det, företagets högkvalitativa och billiga produkter har framgångsrikt sålts till Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong och andra utvecklade provinser i Kina, som tillhandahåller långsiktiga, stabila och bra produkter och tjänster för många kunder inom elektriska, elektroniska, belysning, bil, leksak, kommunikation och andra industrier, med en avkastning kundförhållande på mer än 98%. I en win-win framtid kommer företaget att fortsätta att hålla fast vid konceptet "kvalitetssäkring, uppriktig service", ständigt införa ny teknik, optimera och förbättra produkter och tjänster, och arbeta tillsammans med fler kunder hemma och utomlands för att skapa en bättre framtid.

visa mer

PRESSRUM

Vanliga sätt att hantera misslyckandet av 10a reläe

Vilka är lösningarna när 10a-reläet misslyckas? Låt oss ta reda på det här. 1. Beträffande den hårda terminalens 10a relä, Det är inte tillåtet att böja sig under installationen för att förhindra att glasisolatorn bryter och orsakar luftläckage.

2021-08-11 visa mer

10a 24vdc reläarbetsprincip

10a 24vdc relä tillhör en klassificering av relä produkter, och det har också vissa krav på den miljö i vilken den används och drivs. Så den populära kunskapen idag handlar om arbetsprincipen 10a 24vdc relä och innehållet av referensvärdet i maktberäkningen. Vänner som är intresserade kan lära sig av den faktiska situationen.

2021-08-17 visa mer

Försiktighetsåtgärder vid reläköp


Vilka är de vanligaste problemen med 10a rela

10a relä är en elektrisk styranordning, som är en elektrisk anordning som gör att den kontrollerade mängden genomgår en förutbestämd stegändring i den elektriska utgångskretsne Förändring av inmatningsmängden (excitationsmängd) uppfyller de angivna kraven.

2021-08-25 visa mer

T73 relä ledningar diagramm

T73 relä kabeldiagram, 12v relä kablar,jqc-3ff-s-z kablar, 12v relä diagram, Försök pcb fotavtryck, hur du använder jqc-3ff-s-z

2021-08-30 visa mer

Varför finns det få 5v reläer med en drivspänning under 5V

Drive spänning 5v relä är sällan därför att ju lägre spänning, desto sämre prestanda av reläet, Speciellt den långsammare kontakt- och separationshastigheten hos kontakterna, vilket är den mest kritiska prestanda för reläet.

2021-09-07 visa mer

Fördelar med billiga 12v rela

När du väljer den billiga 12v relä, bör du huvudsakligen överväga faktorer som typ av strömkälla, kontakternas märkspänning och märkström, spolens märkspänning eller märkström, metod och antal kontaktkombinationer. Indragstid och frisättningstid.

2021-09-15 visa mer

Fördelar med 24vdc relä produkter

24vdc relä produkter antar en modulär design, som kan montera det antal kontakter som kunden kräver och kontaktformuläret (normalt öppet, normalt stängt och konvertering) krävs av kunden med minsta delar

2021-09-21 visa mer

visa mer