OM

Donghai Tongling Elektriska apparater Co, Ltd är en professionell tillverkare av elektromagnetiska relä. Under årens lopp, med god kvalitet och utmärkt service, har företaget vunnit erkännandet av marknaden och vunnit förtroende och stöd från våra kunder. Företaget fokuserar på R & D, har ett eget varumärke "Tongling", och dess kärnprodukter är T73 relä, T78 relä, T90 relä och andra serier. Samtidigt uppmärksammar företaget marknadsundersökningar och innovation, och kan kontinuerligt utveckla nya relämodeller enligt marknadens efterfrågan. Oavsett vilken typ av produktserie, hög kostnad prestanda, hög kvalitet och lågt pris är alltid de principer som företaget följer. Under årens lopp har fokus på kvalitet och insisterandet på priset gjort varumärket Tongling till ett gott rykte både inom och utanför branschen. Professionell ledning följer innovation. Företaget följer alltid den höga standarden på moderna företag och standardiserar strikt driften av fabriken. För närvarande har företaget en fabriksyta på mer än 7000 ㎡, med en månatlig produktion på 300000, och all utrustning är automatiserad. När det gäller team building, företaget värderar högt den humaniserade förvaltningsmetoden och framgångsrikt samlar en grupp av professionella R & D-personal. De har årtionden av arbetsbakgrund och djupa kvalifikationer. De delar samma värderingar med företaget. De har möjlighet att integrera sina personliga drömmar i sina företagsdrömmar, skapa win-win resultat med företaget, och förverkliga sina egna värderingar. Gott rykte, för närvarande har företaget framgångsrikt klarat ISO9000 certifiering, produkt CQC certifiering, samt EU CE-myndighet certifiering. Uppnåendet av en rad utmärkelser visar att företagets produkter har nått EU:s exportstandarder och är pålitliga. Inte bara det, företagets högkvalitativa och billiga produkter har framgångsrikt sålts till Jiangsu, Zhejiang, Shandong, Guangdong och andra utvecklade provinser i Kina, som tillhandahåller långsiktiga, stabila och bra produkter och tjänster för många kunder inom elektriska, elektroniska, belysning, bil, leksak, kommunikation och andra industrier, med en avkastning kundförhållande på mer än 98%. I en win-win framtid kommer företaget att fortsätta att hålla fast vid konceptet "kvalitetssäkring, uppriktig service", ständigt införa ny teknik, optimera och förbättra produkter och tjänster, och arbeta tillsammans med fler kunder hemma och utomlands för att skapa en bättre framtid.

visa mer

PRESSRUM

På reläkontakt


Försiktighetsåtgärder vid reläköp


Fem vanliga problem med 12vdc relä och deras lösningar


Förstå 24V Relay och dess tillämpningar inom den elektroniska komponentindustrin

Denna artikel undersöker begreppet 24V-relä och dess betydelse inom området elektroniska komponenter, i synnerhet när det gäller reläer. Få insikter i applikationer och funktionalitet

2023-09-15 visa mer

Hur 24V Reläer förbättrar prestandan av elektroniska enheter

Upptäck fördelarna med att använda 24V Relä för att förbättra funktionaliteten och effektiviteten hos dina elektroniska enheter.

2023-09-13 visa mer

Att förstå funktion och tillämpningar av 24V Reläs i elektroniska komponenter Industrin

Upptäck betydelsen och praktiska tillämpningar av 24V-reläer inom området elektroniska komponenter. Undersök hur dessa reläer fungerar och deras betydelse i olika elektriska system och enheter.

2023-09-11 visa mer

Fördelarna med att använda en 24V Relay i elektroniska komponenter

Upptäck de många fördelarna med att införliva ett 24V relä i elektroniska komponenter och hur det kan förbättra deras prestanda och effektivitet. Utforska fördelarna med att använda denna typ av relä och und.

2023-09-09 visa mer

Den viktigaste guiden till 12v Relays i elektroniska komponenter Industrin

Upptäck den avgörande rollen av 12v reläer i världen av elektroniska komponenter och hur de fungerar i olika tillämpningar. Få värdefulla insikter i de olika typerna av reläer och deras fördelar.

2023-09-07 visa mer

visa mer